14 de jul. 2010

Jimmy Jump i la copa del món amb barretina

Jimmy Jump i la copa del món amb barretina


Jimmy Jump va reaparèixer a la final del Mundial de futbol de Suràfrica, en l'emissió en directe aquest fet va passar inadvertit, ja se sap que les televisions solen intentar amagar qualsevol cosa que no encaixi amb el programa però, tot i així, les càmeres si que van recollir la nova “proesa” d'en Jimmy Jump. Jimmy Jump va intentar posar una barretina a la copa del món però va caure i de seguida els serveis de seguretat van ocupar-se de posar-lo en mans de les autoritats. Aquest cop a Jimmy Jump li han caigut 200€ per tant, no li malmetrà la butxaca. A les notícies d'alguns mitjans escriuen que Jimmy Jump va intentar robar la copa del món, quan el que pretenia fer realment era posar-li una barretina a la copa. Al marge que Jimmy Jump pugui ser més o menys simpàtic, i que puguem estar d'acord o no amb el que fa, considero encara menys correcte que se l'acusi d'intent de robatori que el fet que aparegui en els llocs més inversemblants intentant posar barretines a personatges famosos o a la copa del món.
Jimmy Jump y la copa del mundo con barretinaJimmy Jump reapareció en la final del Mundial de fútbol de Suráfrica, en la emisión en directo este hecho pasó inadvertido, ya se sabe que las televisiones suelen intentar ocultar cualquier cosa que no encaje con el programa pero, aún así, las cámaras si que recogieron la nueva "hazaña" de Jimmy Jump. Jimmy Jump intentó poner una barretina en la copa del mundo pero cayó y enseguida los servicios de seguridad ocuparse de ponerlo en manos de las autoridades. Esta vez a Jimmy Jump le han caído 200 € por tanto, no le dañará el bolsillo. En las noticias de algunos medios escriben que Jimmy Jump intentó robar la copa del mundo, cuando lo que pretendía hacer realmente era ponerle una barretina en la copa. Al margen de que Jimmy Jump pueda ser más o menos simpático, y que podamos estar de acuerdo o no con lo que hace, considero mucho menos correcto que se le acuse de intento de robo que el hecho de que aparezca en los lugares más inverosímiles intentando poner barretinas a personajes famosos o en la copa del mundo.


2 comentaris:

zel ha dit...

Aquesta vegada em va fer no només gràcia, sinó il·lusió!

Jaume C. i B. ha dit...

I hem de sentir enveja de com viatja en Jimmy Jump, fa pocs mesos va fer allò d'Eurovisió i ara apareix al Mundial de Suràfrica. Quina vida que porta, quina vida.