31 de gen. 2010

Una bicicleta amb nou hores de diferència


Una bicicleta amb nou hores de diferència

Les dues fotos que podeu veure es corresponen als contenidors que hi ha al carrer Bruc 50 bis, en el lateral de l'edifici d'Ocaso. Entre totes dues fotos hi ha aproximadament unes 9 hores de diferència, la superior correspon a pocs minuts abans de les 22.00 hores, la inferior la vaig fer en el mateix lloc a les 7.00 del matí. En la primera hi apareixen un munt de bosses d'escombraries al peu dels contenidors i caixes de cartró que haurien d'estar en el contenidor de paper i cartró situat a uns 15 metres creuant el carrer. Però és la bicicleta la que va cridar-me l'atenció. A les 22.00 hores la bicicleta estava sencera, nou hores més tard només quedava el quadre i el manillar de la bicicleta, la resta havia desaparegut.

Una bicicleta con nueve horas de diferencia
Las dos fotos que podéis ver se corresponden a los contenedores que hay en la calle Bruc 50 bis, en el lateral del edificio de Ocaso. Entre ambas fotos hay aproximadamente unas 9 horas de diferencia, la superior corresponde a pocos minutos antes de las 22.00 horas, la inferior la hice en el mismo lugar a las 7.00 de la mañana. En la primera aparecen un montón de bolsas de basura al pie de los contenedores y cajas de cartón que deberían estar en el contenedor de papel y cartón situado a unos 15 metros cruzando la calle. Pero es la bicicleta la que me llamó la atención. A las 22.00 horas la bicicleta estaba entera, nueve horas más tarde sólo quedaba el cuadro y el manillar de la bicicleta, el resto había desaparecido.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn với website anthaison.vn chuyên sản phẩm máy đưa võng hay máy đưa võng tự động tốt cho bé là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ tại TP.HCM và giúp bạn tìm máy đưa võng loại nào tốt hiện nay.