12 de gen. 2010

L'affaire de la senyora Robinson

L'affaire de la senyora Robinson

El primer ministre irlandés Peter Robinson ha dimitit durant sis setmanes del seu càrrec després de l'escàndol en el que s'ha vist implicada la seva dona, Iris Robinson. La senyora Robinson de 60 anys va embolicar-se amb un home 40 anys més jove que ella, Kirk McCambley. Al darrera d'aquest assumpte hi ha no només un escàndol sexual, també hi ha un tema de diners, política i religió. La senyora Robinson és a més d'esposa del primer ministre de la Irlanda del Nord diputada de l'Assemblea nord-irlandesa i membre de la Cambra dels Comuns britànics. La setmana passada van acusar-la presumptament de malversació per haver-hi influït en què dos promotors invertissin 50.000 lliures en un negoci que va muntar el seu amant.

La senyora Robinson està en aquests moments sota tractament psiquiàtric ja que sembla que el fet que el seu affaire fos descobert li ha afectat molt. El més sorprenent del cas és què la senyora Robinson sembla que era coneguda per les seves fortes conviccions religioses i per la seva homofòbia.

Els escàndols en els que es barregen sexe i política són habituals i tant antics com la mateixa política. Això demostra que la societat malgrat que pretengui ser oberta encara s'escandalitza si al seu diputat o diputada l'enganxen amb algú amb qui no haurien d'estar i fent coses que no haurien de fer. L'affaire de la senyora Robinson amb un jovenet podria acabar passant-li factura política no només a ella, també al seu marit. Qui pot confiar en un primer ministre que no sap que succeeix a casa seva?.

Vídeo: Simon And Garfunkel Live in Amsterdam Mrs Robinson

El affaire de la señora Robinson

El primer ministro irlandés Peter Robinson ha dimitido durante seis semanas de su cargo tras el escándalo en el que se ha visto implicada su esposa, Iris Robinson. La señora Robinson de 60 años envolvió con un hombre 40 años más joven que ella, Kirk McCambley. Detrás de este asunto hay no sólo un escándalo sexual, también hay un tema de dinero, política y religión. La señora Robinson es además de esposa del primer ministro de Irlanda del Norte diputada de la Asamblea norirlandesa y miembro de la Cámara de los Comunes británicos. La semana pasada acusarla presuntamente de malversación por haber influido en que dos promotores invirtieran 50.000 libras en un negocio que montó su amante.
La señora Robinson está en estos momentos bajo tratamiento psiquiátrico ya que parece que el hecho de que su affaire fuera descubierto le ha afectado mucho. Lo más sorprendente del caso es que la señora Robinson parece que era conocida por sus fuertes convicciones religiosas y por su homofobia.
Los escándalos en los que se mezclan sexo y política son habituales y tan antiguos como la misma política. Esto demuestra que la sociedad pese a que pretenda ser abierta todavía se escandaliza si a su diputado o diputada del enganchan con alguien con quien no deberían estar y haciendo cosas que no deberían hacer. El affaire de la señora Robinson con un jovencito podría acabar pasándole factura política no sólo a ella, también a su marido. ¿Quién puede confiar en un primer ministro que no sabe que sucede en su casa?.

Mrs. Robinson

And here's to you, Mrs. Robinson
Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo)
God bless you please, Mrs. Robinson
Heaven holds a place for those who pray
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)

We'd like to know a little bit about you for our files
We'd like to help you learn to help yourself
Look around you, all you see are sympathetic eyes
Stroll around the grounds until you feel at home

And here's to you, Mrs. Robinson
Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo)
God bless you please, Mrs. Robinson
Heaven holds a place for those who pray
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)

Hide it in a hiding place where no one ever goes
Put it in your pantry with your cupcakes
It's a little secret, just the Robinsons' affair
Most of all, you've got to hide it from the kids

Coo, coo, ca-choo, Mrs Robinson
Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo)
God bless you please, Mrs. Robinson
Heaven holds a place for those who pray
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)

Sitting on a sofa on a Sunday afternoon
Going to the candidates debate
Laugh about it, shout about it
When you've got to choose
Ev'ry way you look at it, you lose

Where have you gone, Joe DiMaggio
A nation turns its lonely eyes to you (Woo, woo, woo)
What's that you say, Mrs. Robinson
Joltin' Joe has left and gone away
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)