16 de gen. 2010

EL FBI fa passar a Llamazares per Bin Laden

EL FBI fa passar a Llamazares per Bin Laden

Imagineu-vos que teniu la desgràcia que la vostra cara s'assembli a la d'un terrorista i que us trobeu amb el vostre rostre en un artell d'aquests que hi ha als aeroports on demanen la col·laboració de la ciutadania per capturar terroristes. Això ha sigut el que li ha passat a Gaspar Llamazares.

A Gaspar Llamazares, exlíder d'Izquierda Unida, ha vist com una imatge seva apareixia en uns cartells del FBI en el qual s'aventurava quina seria la imatge actual del terrorista més buscat, Usama Bin Laden. Fonts del FBI han confirmat que en la imatge recreada de Bin Laden van aprofitar una foto que van trobar a internet..

Les agències d'Intel·ligència americanes van perdre la pista sobre Bin Laden l'any 2001, des de llavors no tenen ni idea d'on para, mentrestant es dediquen a especular sobre el seu aspecte actual i a bombardejar l'Afganistan a veure si per casualitat fent saltar les pedres afganeses surten els terroristes d'AlQaida que s'hi amaguen a sota.

Parlar d'intel·ligència militar és un oximoron.

Vídeo: Llamazares 'La seguridad de Ben Laden no está en peligro pero la mía sí'

EL FBI hace pasar a Llamazares por Bin Laden

Imagínese que tiene la desgracia que su cara se parezca a la de un terrorista y que se encuentra con su rostro en un cartel de estos que hay en los aeropuertos donde piden la colaboración de la ciudadanía para capturar terroristas. Esto ha sido lo que le ha pasado a Gaspar Llamazares.
A Gaspar Llamazares, ex líder de Izquierda Unida, ha visto como una imagen suya aparecía en unos carteles del FBI en el que aventuraba cuál sería la imagen actual del terrorista más buscado, Usama Bin Laden. Fuentes del FBI han confirmado que en la imagen recreada de Bin Laden aprovecharon una foto que encontraron en internet.
Las agencias de Inteligencia estadounidenses perdieron la pista sobre Bin Laden en el año 2001, desde entonces no tienen ni idea de dónde para, mientras se dedican a especular sobre su aspecto actual ya bombardear Afganistán a ver si por casualidad haciendo saltar las piedras afganas salen los terroristas de AlQaida que se esconden debajo.
Hablar de inteligencia militar es un oxímoron.

3 comentaris:

zel ha dit...

És una bestiesa que no se m'hagués acudit mai!

Jaume C. i B. ha dit...

Ja saps, ara quan vagis de viatge examina la llista de principals terroristes no sigui que t'assemblis a un d'ells. A aquest pas ni podrem sortir de casa no sigui que ens detinguin a nosaltres perquè creuen que nosaltres som l'enemic número u.

Anònim ha dit...

també ens hem fet ressó d'aquesta notícia:
http://fessolsnaps.wordpress.com/2010/01/18/quina-merda-de-dissenyadors-a-lfbi/