12 de març 2012

Tretzè atac al gasoducte del Sinaí - Periodista-terrorista detingut a la Índia per l’atemptat de Nova Delhi -Diplomàtics israelians en perill a Turquia

Tretzè atac al gasoducte del Sinaí - Periodista-terrorista detingut a la Índia per l’atemptat de Nova Delhi -Diplomàtics israelians en perill a Turquia
Tretzè atac al gasoducte del Sinaí

El gasoducte que subministra gas natural a Israel i Jordània ha estat atacat novament al seu pas per la Península del Sinaí (Egipte), i ja és la tretzena vegada que això succeeix des del derrocament de Hosni Mubarak. La policia egípcia va informar que els sabotejadors van atacar el gasoducte al nord de la ciutat de El Arish. Les columnes de fum i foc es podien veure, segons els testimonis des de desenes de quilòmetres. Els terroristes, segons les fonts policials, va col·locar els explosius al mateix lloc que van atacar el mes passat. Aquesta explosió s’ha produït tres dies després que el gasoducte hagués estat reparat i s’hagués reiniciat el subministrament. Els grups terroristes islàmics aprofiten el buit de poder que s’ha produït a Egipte després de la caiguda de Mubarak. La Península del Sinaí s’ha convertit des del derrocament de Mubarak en una zona amb gran activitat de grups terroristes islàmics que actuen dedicant-se al terrorisme, tràfic d’armes i al bandolerisme.

Periodista-terrorista detingut a la Índia per l’atemptat de Nova Delhi

Un periodista indi que col·labora amb la premsa iraniana ha estat acusat per la policia índia sota la sospita d’haver col·laborat en la perpetració de l’atemptat contra un automòbil propietat de l’ambaixada israeliana en aquesta ciutat. Syed Mohammed Kazmi havia estat en contacte amb els autors materials de l’atemptat. Aquest periodista proiranià sembla que és partidari que si no hi ha notícia cal crear-la, d’això se’n podria dir que és anar més enllà del periodisme creatiu molt de moda en algun diari el nom del qual no diré. La investigació sobre l’atemptat contra el cotxe de l’ambaixada israeliana a Nova Delhi del 13 de febrer encara no s’ha tancat i podrien ser detingudes més persones. En aquell atemptat van resultar ferits tres ciutadans indis i l’esposa d’un diplomàtic israelià. El mateix dia a Geòrgia va ser desactivada una granada col·locada en un cotxe de l’ambaixada israeliana a Tbilisi. Ambdós intents d’atemptat terrorista va ser responsabilitat de terroristes iranians, dels quals van ser detinguts almenys quatre, un dels quals va perdre les cames quan li va explotar la granada que intentava llançar contra la policia. El govern indi, però, no ha acusat encara al règim iranià perquè malgrat que la majoria dels detinguts tenen aquesta nacionalitat no té proves que el règim estigui al darrera.

Diplomàtics israelians en perill a Turquia

El govern israelià va advertir al govern turc sobre la possibilitat que els seus diplomàtics – d’Israel – fossin l’objectiu d’atemptats terroristes en territori turc. Els serveis d’Intel·ligència israelians (Mossad) van informar als serveis d’intel·ligència turcs (MIT) que un comando de la Força Quds de la Guàrdia Revolucionària de l’Iran estarien preparant un atemptat contra objectius israelians a Turquia. Segons la NTV d’Ankara un grup de quatre individus ja “hauria ingressat a Turquia des de l’Iran” amb armes i explosius per cometre l’atemptat. La Força Quds estaria implicada en els atemptats contra les ambaixades d’Israel a l’Índia, Geòrgia i Tailàndia del mes passat.

Tampoc és cap novetat que el règim iranià cometi atemptats terroristes contra els interessos israelians, van ser terroristes iranians els que van cometre els atemptats contra l’AMIA i l’Ambaixada israeliana de Buenos Aires, en aquell cas hi va estar implicat qui ara és ministre d’Exteriors iranià. Però tampoc és cap novetat que membres importants de l’actual govern iranià tinguessin certa afició a assaltar ambaixades, Ahmadinejad, actual president iranià, va participar en l’assalt a l’ambaixada dels Estats Units fa 30 anys. Suposo que d’aquí a 15 o 30 anys podria haver un ministre iranià amb les cames amputades que en la seva joventut va tenir certes dificultats amb una granada que volia llançar contra uns policies que el volien detenir.




Vídeo: Periodista indio, sospechoso en atentado en NuevaDelhi






Decimotercer ataque al gasoducto del Sinaí - Periodista-terrorista detenido en la India por el atentado de Nueva Delhi-Diplomáticos israelíes en peligro en Turquía
Decimotercer ataque al gasoducto del Sinaí El gasoducto que suministra gas natural a Israel y Jordania ha sido atacado nuevamente a su paso por la Península del Sinaí (Egipto), y ya es la decimotercera vez que esto sucede desde el derrocamiento de Hosni Mubarak. La policía egipcia informó que los saboteadores atacaron el gasoducto al norte de la ciudad de El Arish. Las columnas de humo y fuego se podían ver, según los testigos desde decenas de kilómetros. Los terroristas, según las fuentes policiales, colocó los explosivos en el mismo lugar que atacaron el mes pasado. Esta explosión se produjo tres días después de que el gasoducto hubiera sido reparado y se hubiera reiniciado el suministro. Los grupos terroristas islámicos aprovechan el vacío de poder que se ha producido en Egipto tras la caída de Mubarak. La Península del Sinaí se ha convertido desde el derrocamiento de Mubarak en una zona con gran actividad de grupos terroristas islámicos que actúan dedicándose al terrorismo, tráfico de armas y al bandolerismo.
Periodista-terrorista detenido en la India por el atentado de Nueva Delhi Un periodista indio que colabora con la prensa iraní ha sido acusado por la policía india bajo la sospecha de haber colaborado en la perpetración del atentado contra un automóvil propiedad de la embajada israelí en esta ciudad. Syed Mohammed Kazma había estado en contacto con los autores materiales del atentado. Este periodista proiraní parece que es partidario de que si no hay noticia hay que crearla, esto se podría decir que es ir más allá del periodismo creativo muy de moda en algún periódico cuyo nombre no diré. La investigación sobre el atentado contra el coche de la embajada israelí en Nueva Delhi del 13 de febrero aún no se ha cerrado y podrían ser detenidas más personas. En aquel atentado resultaron heridos tres ciudadanos indios y la esposa de un diplomático israelí. El mismo día en Georgia fue desactivada una granada colocada en un coche de la embajada israelí en Tbilisi. Ambos intentos de atentado terrorista fue responsabilidad de terroristas iraníes, de los cuales fueron detenidos al menos cuatro, uno de los cuales perdió las piernas cuando le explotó la granada que intentaba lanzar contra la policía. El gobierno indio, sin embargo, no ha acusado todavía al régimen iraní porque pese a que la mayoría de los detenidos tienen esta nacionalidad no tiene pruebas de que el régimen esté detrás.
Diplomáticos israelíes en peligro en Turquía El gobierno israelí advirtió al gobierno turco sobre la posibilidad de que sus diplomáticos - de Israel - fueran el objetivo de atentados terroristas en territorio turco.Los servicios de Inteligencia israelíes (Mossad) informaron a los servicios de Inteligencia turcos (MIT) que un comando de la Fuerza Quds de la Guardia Revolucionaria de Irán estarían preparando un atentado contra objetivos israelíes en Turquía. Según la NTV de Ankara un grupo de cuatro individuos ya "habría ingresado a Turquía desde Irán" con armas y explosivos para cometer el atentado. La Fuerza Quds estaría implicada en los atentados contra las embajadas de Israel en la India, Georgia y Tailandia del mes pasado.
Tampoco es ninguna novedad que el régimen iraní cometa atentados terroristas contra los intereses israelíes, fueron terroristas iraníes los que cometieron los atentados contra la AMIA y la Embajada israelí de Buenos Aires, en ese caso estuvo implicado quien ahora es ministro de Exteriores iraní. Pero tampoco es ninguna novedad que miembros importantes del actual gobierno iraní tuvieran cierta afición a asaltar embajadas, Ahmadineyad, actual presidente iraní, participó en el asalto a la embajada de Estados Unidos hace 30 años. Supongo que dentro de 15 o 30 años podría haber un ministro iraní con las piernas amputadas que en su juventud tuvo ciertas dificultades con una granada que quería lanzar contra unos policías que lo querían detener.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Pienso que esto es poco para lo que realmente habría si se declarara una guerra más abierta.

Jaume C. i B. ha dit...

En una guerra abierta las cosas quedarían más claras pero los árabes saben que en una guerra convencional no podrían derrotar a Israel ni a Occidente, de ahí que opten por el terrorismo.