29 de nov. 2012

Sobiranistes 87 – Unionistes 48

Sobiranistes 87 – Unionistes 48 

La nova legislatura es presenta complexa. Mentre a Catalunya tenim un Parlament majoritàriament sobiranista enfront tenim un Estat espanyol molt hostil a Catalunya. Després de llegir aquests dos dies la premsa catalana i espanyola me n’adono que a Espanya continuen sense entendre res, començo a pensar que tenen algun gen que els impedeix entendre res, potser són massa segles imposant les “Leyes de Castilla” sense “que se note el cuidado”, ni volen escoltar, ni volen entendre res, ni saben negociar. Mentre l’inútil president del govern espanyol Mariano “hilillos de plastelina” Rajoy (PP) que no ha complert cap dels acords - en això s’assembla al seu predecessor José Luís “apoyaré-pero-incumpliré-lo-que-apruebe-el-Parlament-de-Catalunya” Rodríguez Zapatero (PSOE) - un cop coneguts els resultats ha tingut la barra de titllar el president Mas de deslleial, mentre la seva sicària Sánchez Camacho amenaçava la Generalitat amb l’ofec econòmic si “s’enfrontava” al govern central. Sánchez Camacho ha volgut recordar que a Madrid mana el PP i que del govern del PP depenen les transferències, amenaça clara, si Mas no es sotmet el govern del PP no enviarà ni un cèntim. El president Mas té un seriós problema ha d’acceptar aquest xantatge del govern central si vol pagar o plantar cara arriscant-se que l’Estat ofegui econòmicament les finances de la Generalitat. Espero que els votants del PP no tinguin la poca vergonya de queixar-se si quan van a sol·licitar algun ajut no se’ls concedeix perquè no hi ha diners, han votat el partit que ha decidit privar dels seus recursos les institucions del seu país i als catalans, clar, que ells són espanyols, doncs que se’n vagin a Espanya i li demanin al seu líder, a veure si “Madrid paga pels serveis prestats”. El president Artur Mas no pot acceptar aquest xantatge d’aquesta gentussa.

Deixem d’anar amb un lliri a les mans, no és possible entendre’ns amb aquests lladres, el govern català ha de crear ja una agència tributària catalana i que els diners dels catalans es quedin a Catalunya, no podem estar exposats al robatori, ofec i xantatge reiterat de l’Estat espanyol. Cada minut que romanguem formant part d’aquest Estat ens apropa més a la mort. 

Els resultats electorals han estat els següents:

CiU à 50 escons
ERC à21 escons
PSC à20 escons
PPà 19 escons
ICV à13 escons
C’s à9 escons
CUP à3 escons 

Si dividim entre sobiranistes i unionistes el Parlament queda així:

Sobiranistes: CiU à 50 escons + ERC à21 escons + ICV à13 escons + CUP à3 escons = 87 escons (64,45%)

Unionistes: PSC à20 escons + PPà 19 escons + C’s à9 escons = 48 escons (35,55%) 

Ha desaparegut del Parlament SI i ha entrat la CUP.

 

 

 

 

Soberanistas 87 - Unionistas 48 

La nueva legislatura se presenta compleja. Mientras en Catalunya tenemos un Parlament mayoritariamente soberanista frente tenemos un Estado muy hostil a Catalunya. Después de leer estos dos días la prensa catalana y española me doy cuenta que en España siguen sin entender nada, empiezo a pensar que tienen algún gen que les impide entender nada, quizás son demasiado siglos imponiendo las "Leyes de Castilla" sin "que se note el cuidado ", ni quieren escuchar, ni quieren entender nada, ni saben negociar. Mientras el inútil presidente del gobierno español Mariano "hilillos de plastilina" Rajoy (PP) que no ha cumplido ninguno de los acuerdos - en eso se parece a su predecesor José Luís "apoyaré-pero-incumpliré-lo-que-apruebe-el -Parlament-de-Catalunya "Rodríguez Zapatero (PSOE) - una vez conocidos los resultados ha tenido la barra de tildar al presidente Mas de desleal, mientras su sicaria Sánchez Camacho amenazaba la Generalitat con el ahogo económico si" se enfrentaba " el gobierno central. Sánchez Camacho ha querido recordar que en Madrid manda el PP y que del gobierno del PP dependen las transferencias, amenaza clara, si Mas no se somete el gobierno del PP no enviará ni un céntimo. El presidente Mas tiene un serio problema debe aceptar este chantaje del gobierno central si quiere pagar o hacer frente arriesgándose que el Estado ahogue económicamente las finanzas de la Generalitat. Espero que los votantes del PP no tengan la poca vergüenza de quejarse si cuando van a solicitar alguna ayuda no se les concede porque no hay dinero, han votado el partido que ha decidido privar de sus recursos las instituciones de su país y los catalanes, claro, que ellos son españoles, pues que se vayan a España y le pidan a su líder, a ver si "Madrid paga por los servicios prestados". El presidente Artur Mas no puede aceptar este chantaje de esta gentuza.

Dejamos de ir con un lirio en las manos, no es posible entendernos con estos ladrones, el gobierno catalán debe crear ya una agencia tributaria catalana y que el dinero de los catalanes se queden en Catalunya, no podemos estar expuestos al robo, ahogo y chantaje reiterado del Estado español. Cada minuto que permanezcamos formando parte de este Estado nos acerca más a la muerte. 

Los resultados electorales han sido los siguientes:

CiU à 50 escaños
ERC à 21 escaños
PSC à 20 escaños
PP à 19 escaños
ICV à 13 escaños
C 's à 9 escaños
CUP à 3 escaños 

Si dividimos entre soberanistas y unionistas el Parlament queda así:

Soberanistas: CiU à 50 escaños + ERC à 21 escaños + ICV à 13 escaños + CUP à 3 escaños = 87 escaños (64,45%)

Unionistas: PSC à 20 escaños + PP à 19 escaños + C 's à 9 escaños = 48 escaños (35,55%) 

Ha desaparecido del Parlament SI y ha entrado la CUP.