23 de nov. 2012

El gran esperpent de les Espanyes

El gran esperpent de les Espanyes 

Hi ha per llogar-hi cadires, senyores i senyors, si normalment Espanya ja sembla un país molt delirant, des de la manifestació de la Diada sembla que a les Espanyes molta gent ha perdut el senderi. 

Tejero acusa Mas de colpisme 

Se’n recorden d’aquell tinent coronel de la Guàrdia Civil que el 23 de febrer de l’any 1981 va fer el mateix que Espartero, assaltar el Congrés dels Diputats, però sense el cavall?. Si, es deia Antonio Tejero Molina. La imatge era esperpèntica d’aquest “senyor” pistola en mà cridant “se sienten, coño” i “todos al suelo”, com un atracador de bancs, només que allò no era un banc sinó el Parlament espanyol, una de les càmeres de representació del Regne d’Espanya. Aquell intent de cop d’Estat d’estètica decimonònica, i que vist amb la perspectiva que donen els 31 anys que han transcorregut era una imatge esperpèntica i delirant. Aquest senyor, un franquista declarat, ha presentat una denúncia contra el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, davant la Fiscalia General de l’Estat acusant el president Mas de “provocació, conspiració i proposició per a la sedició”.

Tejero, a més, ha enviat una carta al diari Melilla Hoy on informa que el 20 de novembre va presentar una denúncia contra Artur – ell li diu Arturo – Mas, encara “caldrà agrair-li” que no hagi castellanitzat també el cognom, “per les seves contínues i reiterades pretensions secessionistes d'una part important d'Espanya com és el Principat de Catalunya”. Antoni Tejero, disculpin-me la gosadia, si ell li pot dir Arturo al president del meu país jo li diré Antoni al colpista de tricorni, mostatxo i metralleta decimonònics, es lamenta del “silenci permissiu dels poders de l'Estat” i que “ni el rei, ni el president del Govern, ni els tribunals de Justícia ni l'Exèrcit han pres la menor mesura per a acabar amb aquest contuberni format per Arturo Mes i part dels catalans” que segons ell “han estat enverinats» en la seva etapa educativa. Aquest home no va veure la gent que va anar a la manifestació, oi?. Molts d’ells van ser educats en aquelles èpoques que l’educació era adoctrinava la població en el nacionalisme espanyol més exacerbat, és clar, que els catalans som malignes i conspiradors per naturalesa, tendents a conspirar contra la pobre Espanya que només ens vol salvar de nosaltres mateixos, no ens deixem convertir en aquest espanyolisme caspós i violent que defensa que tot se soluciona mitjançant les armes. “Contuberni format per Arturo Mas i part dels catalans”, diu. Demana des de la seva carta publicada per Melilla Hoy que el Govern espanyol, el rei, la Justícia i l’Exèrcit – només li falta l’Església - són “els que han d'acabar amb aquesta lacra” referint-se a Artur Mas, Jordi Pujol, Josep Antoni Duran i Lleida. 


Sánchez Camacho suma mentides, pífies i ignorància 

Des del dia de la manifestació de la Diada la senyora Sánchez Camacho s’ha dedicat a anunciar que si Catalunya s’independitzava caurien sobre els catalans les 10 plagues bíbliques, hauria de llegir una mica la senyora Sánchez Camacho, les plagues bíbliques no van caure sobre els hebreus que volien fotre el camp d’Egipte sinó sobre els egipcis, i ella, és una enviada del faraó de les Espanyes encarregada per aquest i el seu visir (Rajoy-Tep) a atemorir els catalans que han dit que s’ha acabat el bròquil. La senyora Sánchez Camacho no dubta a mentir canviant segons la seva convinença documents que són públics i assequibles.

La senyora Sánchez Camacho va llegir un dictamen de la UE dient que si “una nova regió independent podria, pel fet d'independitzar-se, convertir-se en un país tercermundista”. El document veritable, no el que Sánchez Camacho té en la seva imaginació diu que “una nova regió independent, pel fet d’independitzar-se es convertirà en un tercer Estat en relació a la Unió”. De ser un país tercermundista a ser un tercer Estat respecte de la Unió hi ha una gran diferència. Segons el document si que és cert que Catalunya quedaria fora de la Unió Europea i hauria de demanar l’ingrés, ja sabem que el govern espanyol vetarà l’ingrés de Catalunya a la UE, la senyora Sánchez Camacho va advertir que això implicaria que s’instal·lessin duanes i que el tràfic de mercaderies entre Catalunya i Espanya es veiés gravat amb aranzels. Caldria dir que les mercaderies espanyoles en trànsit cap a Europa serien les principals perjudicades, i en un cas extrem que decidissin tancar les fronteres s’haurien de buscar un altre lloc per entrar a Europa, i l’altre pas fronterer d’Espanya cap a França és via Euskadi, que també podrien demanar la independència.

Caldria dir-li al govern espanyol i als seus corifeus mediàtics que pel seu bé més els val no vetar l’ingrés de Catalunya a la UE, perquè Catalunya podria existir fora de la UE, i si les coses es fessin bé se’n pot sortir, però a ells els convé una bona relació amb Catalunya, el respecte que Espanya no té ara que Catalunya encara és part integrant del Regne d’Espanya l’hauran de tenir quan Catalunya sigui independent. 

Un altre muntatge de El (in)Mundo 

El pamflet El (in)Mundo que dirigeix l’inefable Pedrojota Ramírez va publicar un informe on s’acusa Artur Mas i Jordi Pujol de tenir comptes a Suïssa, el document, però, sembla que no existeix. El cap de la UDEF (Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals), Manuel Vázquez ha dit al jutge d’instrucció del jutjat número 30 de Barcelona, que “no s'ha elaborat cap informe" ni "esborrany" sobre el 'cas Palau' com el que assenyala a presumptes comptes a Suïssa del president, Artur Mas, com afirma El (in)Mundo. El cap de la UDEF ha assegurat que des de que ell va prendre possessió del càrrec “a la seva unitat no s’ha elaborat cap informe, esborrany ni investigació” del cas Palau, i que no li “consta la seva existència”.

Sembla que el document publicat per El (in)Mundo està format per informacions que en alguns casos podrien estar extretes d’Internet. La unitat a qui El (in)Mundo atribueix la elaboració d’aquest esborrany o informe nega que el document existeixi. S’ha obert una investigació que haurà de determinar si El (in)Mundo ha incorregut en un delicte de calúmnies. Artur Mas, Jordi Pujol i Felip Puig han presentat una querella contra el pamflet sensacionalista madrileny. També s’ha demanat que els ministres del govern espanyol Montoro i Fernández Díaz compareguin al Congrés dels Diputats espanyol i s’expliquin, no ho faran perquè PP i l’ultranacionalista UPyD han votat en contra. El cap de la UDEF ha anunciat que s’investigarà aquesta filtració a El (in)Mundo.

Aquest diari és un dels mitjans que encara afirma que l’atemptat de l’11 de març de 2004 va ser obra d’ETA, i no ha dubtat en fabricar proves per demostrar les seves tesis. Pedrojota Ramírez creu que és el Hearst espanyol, que des dels seus diaris ajudava o feia caure polítics als Estats Units si li servien als seus interessos particulars o no, en Hearst està basada l’obra mestra del cinema, “Ciutadà Kane”, encara que a ell no li va fer cap maleïda gràcia i va posar tots els entrebancs que va poder. Però Ramírez és espanyol i és tan barroer fent les coses que se li veu el llautó d’una hora lluny. 

Una “rave” franquista al Palau de Congressos de Madrid 

Seria inimaginable que a Alemanya el Partit Nazi celebrés un acte en un espai públic d’exaltació del genocida, però a Espanya si que és possible que el dictador Francisco Franco organitzi actes d’exaltació del dictador, i no ens hem de sorprendre sabent que la Fundació Francisco Franco és la fundació privada que rep més diners del tresor públic, curiosament fons del Ministeri de Cultura espanyol. Aquesta mena de “rave” feixista se celebra als Palaus de Congressos de Madrid, propietat del Ministeri d’Indústria. Des de Turespaña, l’entitat que gestiona aquest recinte responen que “estem en un país democràtic i el llibre mercat és així”. Si, el lliure mercat és així però que Espanya sigui un país democràtic és dubtós, si que està molt clar que la Fundació Francisco Franco no té res de democràtic.

Turespaña o Instituto de Turisme de Espanya és un organisme del Ministeri d’Indústria. El ministre és José Manuel Soria, aquell senyor del PP que és idèntic a Aznar sense bigoti. Al capdavant de Turespaña hi ha Isabel Borrego Cortés, que havia estat directora general d’Arquitectura y Vivenda del Govern Balear en època de Jaume Matas (cas Palma Arena), regidora d’Urbanisme y Vivenda de l’Ajuntament de Pozuelo de Alarcón. Lloc que va ser l’epicentre del cas Gürtel. Turespaña té una il·lustre funcionària, l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre.

Que una fundació feixista decidís llogar el recinte per celebrar aquest acte d’homenatge al dictador és un escàndol i aquest escàndol ha forçat a la empresa que gestiona aquest recinte a trencar el contracte, sembla que els feixistes hauran de buscar-se un altre cau on anar a lloar el dictador. 

La Fundación Francisco Franco vol proclamar l’estat de guerra a Catalunya 

La Fundació Francisco Franco ha demanat que l’Estat “proclami l’Estat de Guerra a Catalunya” que li permeti intervenir a Catalunya i “destituir el president delinqüent de la Generalitat, detenir-lo i jutjar-lo”. Que és una mesura “Semblant a l'emprada per Alejandro Lerroux, Cap de Govern de la II República” que va derrocar el president Companys l’any 1934. Ara la Fundació Francisco Franco es declara també defensora de la Constitució espanyola i demana que s’apliqui l’article 8è que diu que “las Forces Armades tenen com a missió garantir la sobirania i independència d’Espanya, defensar la seva integritat territorial i l’ordre constitucional”. Una organització feixista i antidemocràtica que hauria d’estar il·legalitzada fa anys, si Espanya fos una veritable democràcia, però que és una de les fundacions que més diners rep de l’Estat, malgrat que es dedica a enaltir la memòria d’un dictador i el seu règim, per a vergonya de tots els espanyols, que demana el derrocament del president de la Generalitat, cosa que tampoc ens ha de sorprendre, aquesta gent enalteix un dictador que va arribar al poder per la força de les armes, que va necessitar de tres anys per assolir el poder i va romandre durant quasi 40 anys assassinant, torturant i empresonant, el mateix règim que va assassinar el president Companys, i volen fer el mateix. Aquesta fundació feixista i totalitària afirma que “S’han acabat les caretes i els descarats, les avinences i els draps calents, l'apaivagament i el mal menor, les tàctiques del xantatge i la fugida cap endavant per a guanyar temps, el federalisme asimètric actual i el federalisme desintegrador i inviable de la I República”. Els feixistes afirmen que Espanya pateix “l’amor i dolor de mare” que ha vist com se li responia amb “la pluja huracanada de la deslleialtat i la injúria, la fúria pobletana” i “la ressentida quimera del menyspreu a l'excel·lència mantinguda en els moments més difícils”.

Espanya no pot ser mai mare de Catalunya perquè Catalunya és més vella, hi ha una qüestió de lògica, però encara que ho fos, Espanya hauria estat una mare lamentable. Amb una mare com Espanya qualsevol fill (o filla) preferiria ser orfe (òrfena).

Una organització feixista com aquesta en un país democràtic estaria il·legalitzada, no seria una de les principals beneficiàries dels diners públics de l’Estat. 

La reacció casposa d’Espanya davant la possibilitat que Catalunya s’independitzi és esperpèntic, no era prou patètic que sortís la Duquessa d’Alba parlant de patriotisme, Rouco parlant de la unitat d’Espanya com si d’un dogma de fe religiós es tractés, o la senyora Sánchez Camacho convertida en una emuladora de Sant Malaquies, el ministre d’exteriors espanyol dient que Catalunya no seria membre de la UE fins a la fi del món, i tota mena d’organitzacions feixistes demanant que l’Estat empri la força contra institucions democràtiques i càrrecs electes de Catalunya. 

Si us plau, sortim d’aquest Estat corrupte, totalitari, feixista, esperpèntic i antidemocràtic que és Espanya.

 

 

 

 

 

 

 

 

El gran esperpento de las Españas 

Hay para alquilar sillas (frase hecha traducida literalmente del catalán), señoras y señores, si normalmente España ya parece un país muy delirante, desde la manifestación de la Diada parece que en las Españas mucha gente ha perdido el tino. 

Tejero acusa a Mas de golpismo 

¿Se acuerdan de aquel teniente coronel de la Guardia Civil que el 23 de febrero del año 1981 hizo lo mismo que Espartero, asaltar el Congreso, pero sin el caballo?. Si, se llamaba Antonio Tejero Molina. La imagen era esperpéntica, este "señor" pistola en mano gritando "se sienten, coño" y "todos al suelo", como un atracador de bancos, sólo que aquello no era un banco sino el Parlamento español, una de las cámaras de representación del Reino de España. Aquel intento de golpe de Estado de estética decimonónica, y que visto con la perspectiva que dan los 31 años que han transcurrido era una imagen esperpéntica y delirante. Este señor, un franquista declarado, ha presentado una denuncia contra el presidente de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, ante la Fiscalía General del Estado acusando al presidente Mas de "provocación, conspiración y proposición para la sedición".

Tejero, además, ha enviado una carta al diario Melilla Hoy donde informa que el 20 de noviembre presentó una denuncia contra Artur - él le dice Arturo - Mas, aunque "habrá agradecerle" que no haya castellanizado también el apellido, " por sus continuas y reiteradas pretensiones secesionistas de una parte importante de España como es el Principado de Catalunya ". Antoni Tejero, discúlpenme la osadía, si él le puede decir Arturo al presidente de mi país yo le diré Antonio al golpista de tricornio, mostacho y metralleta decimonónicos, se lamenta del "silencio permisivo de los poderes del Estado" y que " ni el rey, ni el presidente del Gobierno, ni los tribunales de Justicia ni el Ejército han tomado la menor medida para acabar con este contubernio formado por Arturo Mas y parte de los catalanes "que según él" han sido envenenados »en su etapa educativa. Este hombre no vio a la gente que fue a la manifestación, ¿verdad?. Muchos de ellos fueron educados en aquellas épocas que la educación era adoctrinaba a la población en el nacionalismo español más exacerbado, claro, que los catalanes somos malignos y conspiradores por naturaleza, tendentes a conspirar contra la pobre España que sólo nos quiere salvar de nosotros mismos, no nos dejamos convertir en este españolismo casposo y violento que defiende que todo se soluciona mediante las armas. "Contubernio formado por Arturo Mas y parte de los catalanes", dice. Pide desde su carta publicada por Melilla Hoy que el Gobierno español, el rey, la Justicia y el Ejército - sólo le falta la Iglesia - son "los que tienen que acabar con esta lacra" refiriéndose a Artur Mas , Jordi Pujol, Josep Antoni Duran Lleida. 

 

Sánchez Camacho suma mentiras, pifias e ignorancia

Desde el día de la manifestación de la Diada la señora Sánchez Camacho se ha dedicado a anunciar que si Catalunya independizaba caerían sobre los catalanes las 10 plagas bíblicas, debería leer un poco la señora Sánchez Camacho, las plagas bíblicas no cayeron sobre los hebreos que querían joder el campo de Egipto sino sobre los egipcios, y ella, es una enviada del faraón de las Españas encargada por éste y su visir (Rajoy-Tep) a atemorizar a los catalanes que han dicho que se ha terminado el brócoli. La señora Sánchez Camacho no duda en mentir cambiando según su conveniencia documentos que son públicos y asequibles.

La señora Sánchez Camacho leyó un dictamen de la UE diciendo que si "una nueva región independiente podría, por el hecho de independizarse, convertirse en un país tercermundista". El documento verdadero, no el que Sánchez Camacho tiene en su imaginación dice que "una nueva región independiente, por el hecho de independizarse se convertirá en un tercer Estado en relación a la Unión". De ser un país tercermundista a ser un tercer Estado respecto de la Unión hay una gran diferencia. Según el documento si que es cierto que Catalunya quedaría fuera de la Unión Europea y debería pedir el ingreso, ya sabemos que el gobierno español vetará el ingreso de Catalunya en la UE, la señora Sánchez Camacho advirtió que esto implicaría que se 'instalaran aduanas y que el tráfico de mercancías entre Catalunya y España se viera grabado con aranceles. Habría que decir que las mercancías españolas en tránsito hacia Europa serían las principales perjudicadas, y en un caso extremo que decidieran cerrar las fronteras deberían buscar otro lugar para entrar en Europa, y el otro paso fronterizo de España hacia Francia es vía Euskadi, que también podrían pedir la independencia.

Habría que decirle al gobierno español ya sus corifeos mediáticos que por su bien más les vale no vetar el ingreso de Catalunya en la UE, porque Catalunya podría existir fuera de la UE, y si las cosas se hicieran bien se puede salir, pero a ellos les conviene una buena relación con Catalunya, el respeto que España no tiene ahora que Catalunya todavía es parte integrante del Reino de España tendrán que tener cuando Catalunya sea independiente. 

Otro montaje de El (in) Mundo 

El panfleto El (in) Mundo que dirige el inefable Pedrojota Ramírez publicó un informe donde se acusa Artur Mas y Jordi Pujol tener cuentas en Suiza, el documento, sin embargo, parece que no existe. El jefe de la UDEF (Unidad de Delitos Económicos y Fiscales), Manuel Vázquez dijo al juez de instrucción del juzgado número 30 de Barcelona, ​​que "no se ha elaborado ningún informe" ni "borrador" sobre el 'caso Palau' como el que señala a presuntos cuentas en Suiza del presidente, Artur Mas, como afirma El (in) Mundo. El jefe de la UDEF ha asegurado que desde que él tomó posesión del cargo "a su unidad no se ha elaborado ningún informe, borrador ni investigación "del caso Palau, y que no le" consta su existencia ".

Parece que el documento publicado por El (in) Mundo está formado por informaciones que en algunos casos podrían estar extraídas de Internet. La unidad a la que El (in) Mundo atribuye la elaboración de este borrador o informe niega que el documento exista. Se ha abierto una investigación que deberá determinar si El (in) Mundo ha incurrido en un delito de calumnias. Artur Mas, Jordi Pujol y Felip Puig han presentado una querella contra el panfleto sensacionalista madrileño. También se ha pedido que los ministros del gobierno español Montoro y Fernández Díaz comparezcan en el Congreso español y se expliquen, no lo harán porque PP y el ultranacionalista UPyD han votado en contra. El jefe de la UDEF ha anunciado que investigará esta filtración a El (in)Mundo.

Este diario es uno de los medios que aunque afirma que el atentado del 11 de marzo de 2004 fue obra de ETA, y no ha dudado en fabricar pruebas para demostrar sus tesis. Pedrojota Ramírez cree que es el Hearst español, que desde sus diarios ayudaba o hacía caer políticos en los Estados Unidos si le servían a sus intereses particulares o no, en Hearst está basada la obra maestra del cine, "Ciudadano Kane", aunque a él no le hizo ninguna maldita gracia y puso todos los obstáculos que pudo. Pero Ramírez es español y es tan torpe haciendo las cosas que se le ve el plumero a la legua. 

Una "rave" franquista en el Palacio de Congresos de Madrid 

Sería inimaginable que en Alemania el Partido Nazi celebrara un acto en un espacio público de exaltación del genocida, pero en España si que es posible que el dictador Francisco Franco organice actos de exaltación del dictador, y no hay que sorprenderse sabiendo que la Fundación Francisco Franco es la fundación privada que recibe más dinero del tesoro público, curiosamente fondos del Ministerio de Cultura español. Este tipo de "rave" fascista se celebra en los Palacios de Congresos de Madrid, propiedad del Ministerio de Industria. Desde Turespaña, la entidad que gestiona este recinto responden que "estamos en un país democrático y el libro mercado es así". Si el libre mercado es así pero que España sea un país democrático es dudoso, si que está muy claro que la Fundación Francisco Franco no tiene nada de democrático.

Turespaña o Instituto de Turismo de España es un organismo del Ministerio de Industria. El ministro es José Manuel Soria, aquel señor del PP que es idéntico a Aznar sin bigote. Al frente de Turespaña hay Isabel Borrego Cortés, que había sido directora general de Arquitectura y Vivienda del Gobierno Balear en época de Jaume Matas (caso Palma Arena), concejala de Urbanismo y Vivienda del Ayuntamiento de Pozuelo de Alarcón. Puesto que fue el epicentro del caso Gürtel. Turespaña tiene una ilustre funcionaria, la ex de la Comunidad de Madrid Esperanza Aguirre.

Que una fundación fascista decidiera alquilar el recinto para celebrar este acto de homenaje al dictador es un escándalo y este escándalo ha forzado a la empresa que gestiona este recinto a romper el contrato, parece que los fascistas deberán buscarse otro madriguera donde ir a alabar al dictador. 

La Fundación Francisco Franco quiere proclamar el estado de guerra en Catalunya 

La Fundación Francisco Franco ha pedido que el Estado "proclame el Estado de Guerra en Catalunya" que le permita intervenir en Catalunya y "destituir al presidente delincuente de la Generalitat, detenerlo y juzgarlo". Que es una medida "semejante a la empleada por Alejandro Lerroux, jefe de Gobierno de la II República" que derrocó al presidente Companys en 1934. Ahora la Fundación Francisco Franco se declara también defensora de la Constitución española y pide que se aplique el artículo 8 º que dice que "las Fuerzas Armadas tienen como misión garantizar la soberanía e independencia de España, defender su integridad territorial y el orden constitucional". Una organización fascista y antidemocrática que debería estar ilegalizada hace años, si España fuera una verdadera democracia, pero que es una de las fundaciones que más dinero recibe del Estado, aunque se dedica a ensalzar la memoria de un dictador y su régimen, para vergüenza de todos los españoles, que pide el derrocamiento del presidente de la Generalitat, lo que tampoco debe sorprendernos, esta gente ensalza un dictador que llegó al poder por la fuerza de las armas, que necesitó de tres años para alcanzar el poder y permaneció durante casi 40 años asesinando, torturando y encarcelando, el mismo régimen que asesinó al presidente Companys, y quieren hacer lo mismo. Esta fundación fascista y totalitaria afirma que "Se acabaron las caretas y los descarados, las desavenencias y los paños calientes, el apaciguamiento y el mal menor, las tácticas del chantaje y la huida hacia adelante para ganar tiempo, el federalismo asimétrico actual y el federalismo desintegrador e inviable de la I República". Los fascistas afirman que España sufre "el amor y dolor de madre" que ha visto como se le respondía con "la lluvia huracanada de la deslealtad y la injuria, la furia aldeana" y "la resentida quimera del desprecio a la excelencia mantenida en los momentos más difíciles".

España no puede ser nunca madre de Catalunya porque Catalunya es más vieja, hay una cuestión de lógica, pero aunque lo fuera, España habría sido una madre lamentable. Con una madre como España cualquier hijo (o hija) preferiría ser huérfano (huérfana).

Una organización fascista como esta en un país democrático estaría ilegalizada, no sería una de las principales beneficiarias de los dineros públicos del Estado. 

La reacción casposa de España ante la posibilidad de que Catalunya se independice es esperpéntico, no era lo suficientemente patético que saliera la Duquesa de Alba hablando de patriotismo, Rouco hablando de la unidad de España como si de un dogma de fe religioso se tratara, o la señora Sánchez Camacho convertida en una emulador de San Malaquías, el ministro de exteriores español diciendo que Catalunya no sería miembro de la UE hasta el fin del mundo, y todo tipo de organizaciones fascistas pidiendo que el Estado emplee la fuerza contra instituciones democráticas y cargos electos de Catalunya. 

Por favor, salgamos de ese Estado corrupto, totalitario, fascista, esperpéntico y antidemocrático que es España.