20 de nov. 2012

Gran Bretanya li toca el crostó a l’ambaixador espanyol

Gran Bretanya li toca el crostó a l’ambaixador espanyol 

Espanya no deixa de fer el ridícul, i els seus ambaixadors també, especialment quan deixen d’actuar com ambaixadors i decideixen actuar com hooligans, per exemple el ja cessat ambaixador d’Espanya a Polònia, o com sicaris del règim marià, per exemple, els ambaixadors que han impedit que 150.000 catalans residents a l’estranger poguessin votar. 

Que un govern, en aquest cas el britànic, hagi de cridar a consulta l’ambaixador d’un Estat aliat, en aquest cas Espanya, per tal que expliqui les raons de les incursions de vaixells de guerra espanyols en aigües de Gibraltar, és un fet molt greu. En altres èpoques fets com aquests haurien estat motius per declarar la guerra. Però també demostra la mena d’Estat que és Espanya, si es dedica a muntar aquests lamentables espectacles que molesten Estats sobirans, ens hem de sorprendre que succeeixin fets com l’acte de pirateria perpetrat per l’Armada espanyola al port de Roses? 

Espanya encara reclama que li retornin Gibraltar donada a Anglaterra, però no demana que li retornin el Rosselló, Capcir i Conflent, la Catalunya Nord, que va donar a França.

Els incidents no són nous, sinó reiteratius. 

Una anècdota personal: Quan vaig visitar Gibraltar a la porta, al costat espanyol, vaig veure un grup de carallots espanyolistes amb una pancarta i una “estanquera” que cridaven tota la estona “Gibraltar español”. Hores més tard vaig saber que un d’aquells individus era un dirigent del Partit Popular. L’escena era molt kitsch, tot s’ha de dir.

Les autoritats de Gibraltar han denunciat que aquesta setmana, concretament el dia 13 de novembre bucs de l’Armada espanyola van realitzar dues incursions en aigües jurisdiccionals gibraltarenyes.

El ministre britànic d’Exteriors ha cridat a consultes l’ambaixador espanyol a Londres, l’inefable Federico “Viva Honduras” TrilloFigueroa. El subsecretari d’Estat per a Europa del ministeri d’Exteriors britànic, David Livingston ha fet públic un comunitat dient que “creiem que interessa tant a Espanya com a Gibraltar i el Regne Unit evitar qualsevol incident que pugui danyar les perspectives de desenvolupar una relació harmoniosa i de col·laboració entre Gibraltar i Espanya.” 

Fa unes setmanes un vaixell de l’Armada espanyola va bloquejar el port de Roses, aquí a Catalunya, i va dedicar-se a inspeccionar els pesquers catalans si portaven penjada l’estanquera i fer tornar a port a aquells que no la portaven. Que un vaixell de guerra es dediqui a paralitzar l’activitat normal d’un port és inaudit i caldria exigir explicacions al govern espanyol. 

El govern de la Generalitat hauria de cridar a consulta la delegada del govern espanyol a Catalunya, al ministre de defensa espanyol o a la “ambaixadora” del govern espanyol a Catalunya, Sánchez Camacho, o potser a tots tres i exigir-los explicacions sobre els vols rasants dels seus F18 i de l’Armada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gran Bretaña le da un toque de atención al embajador español 

España no deja de hacer el ridículo, y sus embajadores también, especialmente cuando dejan de actuar como embajadores y deciden actuar como hooligans, por ejemplo el ya cesado embajador de España en Polonia, o como sicarios del régimen mariano, por ejemplo, los embajadores que han impedido que 150.000 catalanes residentes en el extranjero pudieran votar. 

Que un gobierno, en este caso el británico, deba llamar a consulta al embajador de un Estado aliado, en este caso España, para que explique las razones de las incursiones de buques de guerra españoles en aguas de Gibraltar, es un hecho muy grave. En otras épocas hechos como estos habrían sido motivos para declarar la guerra. Pero también demuestra la clase de Estado que es España, si se dedica a montar estos lamentables espectáculos que molestan Estados soberanos, ¿debemos sorprender que sucedan hechos como el acto de piratería perpetrado por la Armada española en el puerto de Roses? 

España aún reclama que le devuelvan Gibraltar dada a Inglaterra, pero no pide que le devuelvan el Rosselló, Capcir y Conflent, la Catalunya Nord, que dio a Francia.

Los incidentes no son nuevos, sino reiterativos. 

Una anécdota personal: Cuando visité Gibraltar a la puerta, al lado español, vi un grupo de gilipollas españolistas con una pancarta y una "estanquera" que gritaban todo el rato "Gibraltar español". Horas más tarde supe que uno de esos individuos era un dirigente del PP. La escena era muy kitsch, todo hay que decirlo.

Las autoridades de Gibraltar han denunciado que esta semana, concretamente el día 13 de noviembre buques de la Armada española realizaron dos incursiones en aguas jurisdiccionales gibraltareñas.

El ministro británico de Exteriores ha llamado a consultas al embajador español en Londres, el inefable Federico "Viva Honduras"Trillo Figueroa. El subsecretario de Estado para Europa del ministerio de Exteriores británico, David Livingston ha hecho público un comunidad diciendo que "creemos que interesa tanto en España como en Gibraltar y el Reino Unido evitar cualquier incidente que pueda dañar las perspectivas de desarrollar una relación armoniosa y de colaboración entre Gibraltar y España." 

Hace unas semanas un barco de la Armada española bloqueó el puerto de Roses, aquí en Catalunya, y se dedicó a inspeccionar los pesqueros catalanes si llevaban colgada la estanquera y hacer regresar a puerto a aquellos que no la llevaban. Que un buque de guerra se dedique a paralizar la actividad normal de un puerto es inaudito y debería exigirse explicaciones al gobierno español. 

El gobierno de la Generalitat debería llamar a consulta la delegada del Gobierno en Catalunya, al ministro de defensa español o a la "embajadora" del Gobierno en Catalunya, Sánchez Camacho, o quizás a los tres y exigirles explicaciones sobre los vuelos rasantes de sus F18 y de la Armada.

1 comentari:

Anònim ha dit...

It is mostly urban and suburban. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]A Line Wedding Dresses[/url]
[url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose jackets[/url] I was chosen to be the narrator of the school play when I was in the third grade.
The Champaign-Urbana Co-operative Housing (COUCH) is a non-profit co-operative housing organization. [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo bracelet outlet[/url] Another way to bring traffic is through software that you can download or find on the internet. Follow up with a moisturizing cream or ointment as often as necessary to relieve dryness throughout the day. It is possible to hear the same individual, at different times, pronounce the word "just" as "jest," "jus." "jist," or correctly as "just." There is an apparent unconcious attempt to modify one's speech to conform to that of a particular listener, in much the same manner that an American-born child of Italian parents will speak correctly in English in school, mixed Italian and English slang in the streets, and broken English with many Italians words in the home..
With good research, you can shop for just about anything to save money; especially if you are on a limited budget.. [url=http://www.femmescanadagoose.com]canada goose femme[/url] They also embarked on a reunion tour in 2000, on which they brought their trademark surrealist humour to the live stage.
A mom would wear black to her son or daughter wedding if she did not believe they were right for each other. The Vendors of online Bangalore say that the citizen Bangalore feedback is necessary for them to improve the product comforts of customers. best of the best best of Japan outstanding (1) - (99) most visited attractions. [url=http://www.promkleidde.com/]mac duggal ball gown [/url]