24 de nov. 2012

(Gènova) 13, Rue del peper (parahistòric)

(Gènova) 13, Rue del peper (parahistòric) 

És molt rar, encara no ha sortit cap altre dirigent del PP dient que Espanya té 65 milions d’anys i que el primer rei d’Espanya va ser Tyranosaurus Rex, però encara tenen temps. I dic això perquè fa uns quants dies la expresidenta de la Comunitat de Madrid, dirigent del PP i funcionària(reloaded) de Turespaña, Esperanza Aguirre va afirmar que Espanya tenia 3000 anys d’història, és a dir, anterior a l’Imperi Romà, no contenta amb això, la senadora i diputada delParlament de Catalunya (i messies enviada a Catalunya per Déu (son Senyor) aespanyolitzar els heretges catalans que no volem ser espanyols)), AlíciaSánchez Camacho, va arribar afirmar que Espanya existeix des de fa 500 segles. Ha estat un lapsus linguae o és que li han traït els seus pensaments i desitjos?

Al voltant del PP hi ha una sèrie de sinistres personatges que reescriuen la història per fer-la coincidir amb els desitjos del règim. Si hi ha un país on el negacionisme i revisionisme històric té una empara política i mediàtica és Espanya però a alguns, diguem-ho clar, han perdut l’oremus.

 

 

(Génova) 13, Rue del pepero (parahistórico) 

Es muy raro, todavía no ha salido ningún otro dirigente del PP diciendo que España tiene 65 millones de años y que el primer rey de España fue tyranosaurus Rex, pero aún están a tiempo. Y digo esto porque hace unos días la ex presidenta de la Comunidad de Madrid, dirigente del PP y funcionaria(reloaded) de Turespaña, Esperanza Aguirre afirmó que España tenía 3000 años de historia, es decir, anterior al Imperio Romano, no contenta con ello, la senadora y diputadadel Parlamento de Catalunya (y mesías enviada a Catalunya por Dios (son Señor)a españolizar los herejes catalanes que no queremos ser españoles)), AliciaSánchez Camacho, llegó afirmó que España existe desde hace 500 siglos. ¿Ha sido un lapsus linguae o es que le han traicionado sus pensamientos y deseos?

Alrededor del PP hay una serie de siniestros personajes que reescriben la historia para hacerla coincidir con los deseos del régimen. Si hay un país donde el negacionismo y revisionismo histórico tiene un amparo política y mediática es España pero a algunos, digámoslo claro, han perdido el oremus.