17 de nov. 2012

La Razón perd la raó i l’educació

La Razón perd la raó i l’educació 

Un redactor del pamflet monàrquico-falangista que dirigeix l’inefable Paco Marhuenda, La Razón, sembla haver-se sentit molest davant la possibilitat que la cantant colombiana Shakira decideixi gravar una cançó en català, probablement el “Boig per tu”. Shakira en aquests moments és parella del futbolista català del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, del qual està embarassada. I aquest embaràs ha estat aprofitat pel redactor cavernari per dir que a la cantant “Shakira torna a donar el cant però aquesta vegada en català” i “sembla que a la colombiana l’embaràs se li ha pujat al cap” i l’article segueix dient “segons ahir va explicar el seu nuvi Gerard Piqué que Shakira està pensant en el seu nou disc, fins aquí tot normal, el més curiós és que segons va explicar el futbolista en RAC1 la cantant baralla la possibilitat d'incloure un tema en català”.

Probablement hagi estat un cigaló massa carregat o caducat que s’ha pres aquest redactor cavernari i que se li ha pujat al cap, sinó costa entendre aquest atac barroer contra Shakira per haver decidit incloure en un pròxim disc el “Boig per tu” dels Sau.

En el fons els columnistes i tertulians cavernaris són una mena de gremlins, només que a diferència d’aquells que es tornaven uns salvatges si es mullaven i es començaven a multiplicar, els columnistes i tertulians cavernaris perden les poques maneres educades que poden mostrar quan senten algú parlant en català.

 

 

 

 

 

 

 

 

La Razón pierde la razón y la educación 

Un redactor del panfleto monárquico-falangista que dirige el inefable Paco Marhuenda, La Razón, parece haberse sentido molesto ante la posibilidad de que la cantante colombiana Shakira decida grabar una canción en catalán, probablemente el "Boig per tu". Shakira en estos momentos es pareja del futbolista catalán del FC Barcelona, ​​Gerard Piqué, del que está embarazada. Y este embarazo ha sido aprovechado por el redactor cavernario para decir que la cantante "Shakira vuelve a dar el cante pero esta vez en catalán" y "parece que la colombiana el embarazo se le ha subido a la cabeza" y el artículo sigue diciendo "según ayer explicó su novio Gerard Piqué que Shakira está pensando en su nuevo disco, hasta aquí todo normal, lo más curioso es que según explicó el futbolista en RAC1 la cantante pelea la posibilidad de incluir un tema en catalán".

Probablemente haya sido un carajillo demasiado cargado o caducado que se ha tomado este redactor cavernario y que se le ha subido a la cabeza, sino cuesta entender este ataque chapucero contra Shakira por haber decidido incluir en un próximo disco el "Boig per tu" de los Sau .

En el fondo los columnistas y tertulianos cavernarios son una especie de gremlins, sólo que a diferencia de aquellos que se volvían unos salvajes si se mojaban y se empezaban a multiplicar, los columnistas y tertulianos cavernarios pierden las pocas maneras educadas que pueden mostrar cuando escuchan a alguien hablando en catalán.