29 d’abr. 2010

Alícia Sánchez Camacho en el PP de les meravelles

Alícia en el PP de les meravelles



Diria que tots hem llegit alguna cosa sobre uns pamflets xenòfobs repartits pel dirigent badaloní del PP Xavier García Albiol. Si no és així podeu trobar en aquest mateix bloc un article que vaig escriure titulat “El fantasma racista de les passades eleccions”.

Com que suposo que sabeu de que parlo sigui perquè ja havieu llegit la notícia als diaris o al meu bloc l'article abans citat amb o sense el vostre permís seguiré.
La direcció del PP ha decidit no fer res, és la norma habitual en el PP, quan els surten els bolets estranys prefereixen no fer res, així no ens estranyem que el PP s'hagi omplert de bolets estranys, la norma habitual és muntar actes de desgreuge als seus bolets estranys quan són “incomodats” per alguna crítica. Cal tractar bé, un bolet estrany sempre pot ser útil. Creuen que amb aquestes campanyes xenòfobes poden atreure l'electorat més ultra que d'altra manera se n'aniria a grupuscles més tocats del bolet. I García Albiol no és nou en aquests temes, ja ho va provar durant la campanya electoral a les municipals, aquella vegada ho va fer amb un vídeo. Aquest cop repartint un pamflet agafat del braç de la presidenta – nomenada a dit per Rajoy – del PP a Catalunya, la senyora Alícia “en el PP de les meravelles” Sánchez Camacho. La senyora Sánchez Camacho preguntada sobre el tema ha respost que no s'havia mirat els pamflets que ella mateixa estava repartint i que no sabia que deien. Bona pupil·la de qui la va nomenar a dit, com ell tampoc sembla assabentar-se de res del que succeeix en el seu partit, fins i tot quan reparteix pamflets xenòfobs no sap que ho està fent.

Article: PP catalán descarta expedientar a Albiol por los dípticos contra los rumanos (EuropaPress)


El PP de Badalona apunta a la immigració

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, a Badalona, on, acompanyada pel candidat popular a l'Ajuntament d'aquesta ciutat, Xavier García Albiol, va repartir fullets en què es relacionaven problemes d'inseguretat amb determinats grups d'immigrants.

Polémica en España por una campaña contra los rumanos

Vídeo: Polémica en España por una campaña contra los rumanos (Canalactualidad – Youtube)





Alicia en el PP de las maravillas
Diría que todos hemos leído alguna cosa sobre unos panfletos xenófobos repartidos por el dirigente badalonés del PP Xavier García Albiol. Si no es así podéis encontrar en este mismo blog un artículo que escribí titulado "El fantasma racista de las pasadas elecciones". Como supongo que sabéis de que hablo sea porque ya habíais leído la noticia en los periódicos o en mi blog el artículo antes citado con o sin vuestro permiso seguiré. La dirección del PP ha decidido no hacer nada, es la norma habitual en el PP, cuando les salen las setas extrañas prefieren no hacer nada, así no nos extrañamos de que el PP haya llenado de setas extrañas, la norma habitual es montar actos de desagravio a sus setas extrañas cuando son "incomodadas" por alguna crítica. Hay que tratar bien, una seta extraña siempre puede ser útil. Creen que con estas campañas xenófobas pueden atraer al electorado más ultra que de otra manera se iría a grupúsculos más tocados de la seta. Y García Albiol no es nuevo en estos temas, ya lo probó durante la campaña electoral en las municipales, aquella vez lo hizo con un vídeo. Esta vez repartiendo un panfleto cogido del brazo de la presidenta - nombrada a dedo por Rajoy - del PP en Catalunya, la señora Alicia "en el PP de las maravillas" Sánchez Camacho. La señora Sánchez Camacho preguntada sobre el tema ha respondido que no había mirado los panfletos que ella misma estaba repartiendo y que no sabía que decían. Buena pupila de quien la nombró a dedo, como él tampoco parece enterarse de nada de lo que sucede en su partido, incluso cuando reparte panfletos xenófobos no sabe que lo está haciendo.