12 d’abr. 2010

Reial Madrid 0 - Barça 2

Reial Madrid 0 - Barça 2

El partit entre el Reial Madrid i el Futbol Club Barcelona celebrat ahir en l'estadi Santiago Bernabeu va acabar amb una victòria per 0-2 favorable al Barça. El Barça torna a estar a tres punts del segon - el Reial Madrid - al capdavant del campionat de lliga. Imagino que ara si que és evident que per a la premsa de Madrid si que només els queda l'esperança que l'Inter faci el que ells no han pogut fer. Espero que almenys l'únic dels tres desitjos d'aquell locutor de Telemadrid que volia que el Barça fos derrotat per 7-0, que els gols els marqués Casillas i que quatre rosses el lliguessin i el fiquessin en un auto de xoc li sigui concedit, ara ja només és possible el desig de ser lligat per quatre rosses.

Video: Telemadrid - L'estrany somni d'un locutor parlant del Madrid-Barça

Real Madrid 0 - Barça 2

El partido entre el Real Madrid y el Fútbol Club Barcelona celebrado ayer en el estadio Santiago Bernabéu acabó con una victoria por 0-2 favorable al Barça. El Barça vuelve a estar a tres puntos del segundo - el Real Madrid - al frente del campeonato de liga. Imagino que ahora si que es evidente que para la prensa de Madrid si que sólo les queda la esperanza de que el Inter haga lo que ellos no han podido hacer. Espero que al menos el único de los tres deseos de aquel locutor de Telemadrid que quería que el Barça fuera derrotado por 7-0, que los goles los marcara Casillas y que cuatro rubias el ataran y metieran en un auto de choque le sea concedido , ahora ya sólo es posible el deseo de ser atado por cuatro rubias.

2 comentaris:

zel ha dit...

Una mica burro, no? vaja burro burro... ja se sap, els somnis...

Jaume C. i B. ha dit...

Per treballar en algunes emissores cal ser aficionat al sado-maso, si al pobre home li va el rotllo de ser lligat deixem-lo. Dels seus tres dessitjos és l'únic que es pot complir.