22 d’abr. 2010

Gais i calbs per menjar pollastre

Gais i calbs per menjar pollastreEscoltant les paraules del president bolivià Evo Morales m'he quedat garratibat.

"Quan es tapa la tassa del bany, que és el que fem?. Cridar el plomer, no obstant això, el plomer amb els seus diferents instruments no pot resoldre, i ens demanen, dóna'm cinc bolivians, vuit bolivians, per a comprar Coca-cola, compra Coca-cola i tira en la tassa del bany... passen minuts i ja està destapat la tassa del bany. La calvície, un resultat de menjar aliments transgènics, estic segur, quasi segur, espero no equivocar-me, d'aquí 50 anys tot el món serà calb".
No sé que en pensaran can Coke de l'ús que segons Evo Morales es fa de la Coca-cola a Bolívia, m'imagino que ells mai havien pensat en el seu producte com a desembossador i llegir això en una pàgina d'internet d'aquelles on et parlen de llegendes urbanes diverses, alguna relacionada també amb el risc de barrejar Coca-cola amb certa beguda cremosa i alcohòlica de nom irlandés, el nom de la qual no diré, però no és seriós que el cap d'Estat d'un país digui això en un discurs. Després diu que els transgènics provocaran que d'aquí a 50 anys tothom sigui calb. D'aquí a 50 anys molts dels que ara han tingut l'oportunitat d'escoltar no sé si seran calbs però segurament estaran ben difunts. De calbs fa molts segles que existeixen, fins i tot en èpoques que els transgènics no existien. I assegurar una cosa amb fermesa, immediatament dir que només està quasi segur, per afegir immediatament que espera no equivocar-se no és com per tenir gaire confiança en aquestes declaracions ni en la persona que les diu.
"El pollastre que mengem està carregat d'hormones femenines, per això els homes quan mengen aquest pollastre tenen desviacions en el seu ser com a home".
És a dir, que els pollastres tenen la culpa que existeixin els gais, segons el president Morales.
Si ho barregem tot, d'aquí a 50 anys tots els homes seran gais per menjar pollastre, calbs per menjar transgènics i tindran els budells fluixos per beure Coca-cola, això si cap causa estranya acaba amb tota la Humanitat abans. Però si tots els homes es tornen gais no hi haurà més naixement de criatures.
El món s'acaba i l'àugur Evo Morales ens ho anuncia.
Video: EVO MORALES - GAIS I CALBS, POLLLASTRES I COCA-COLA
Gays y calvos para comer pollo

Escuchando las palabras del presidente boliviano Evo Morales me he quedado estupefacto. "Cuando se tapa la taza del baño, que es lo que hacemos?. Llamar el plumero, sin embargo, el plumero con sus diferentes instrumentos no puede resolver, y nos piden, dame cinco bolivianos, ocho bolivianos, para comprar Coca-Cola, compra Coca-Cola y tira en la taza del baño ... pasan minutos y ya está destapado la taza del baño. La calvicie, un resultado de comer alimentos transgénicos, estoy seguro, casi seguro, espero no equivocarme me, dentro de 50 años todo el mundo será calvo ". No sé que pensarán can Coke del uso que según Evo Morales se hace de la Coca-Cola en Bolivia, me imagino que ellos nunca habían pensado en su producto como desatascador y leer esto en una página de internet de aquellas donde te hablan de leyendas urbanas diversas, alguna relacionada también con el riesgo de mezclar Coca-Cola con cierta bebida cremosa y alcohólica de nombre irlandés, el nombre no diré, pero no es serio que el jefe de Estado de un país diga esto en un discurso. Después dice que los transgénicos provocarán que dentro de 50 años todo el mundo sea calvo. Dentro de 50 años muchos de los que ahora han tenido la oportunidad de escuchar no sé si serán calvos pero seguramente estarán bien difuntos. De calvos hace muchos siglos que existen, incluso en épocas que los transgénicos no existían. Y asegurar una cosa con firmeza, inmediatamente dijo que sólo está casi seguro, para añadir inmediatamente que espera no equivocarse no es como para tener mucha confianza en estas declaraciones ni en la persona que las dice. "El pollo que comemos está cargado de hormonas femeninas, por lo que los hombres cuando come este pollo tienen desviaciones en su ser como hombre". Es decir, que los pollos tienen la culpa de que existan los gays, según el presidente Morales. Si lo mezclamos todo, dentro de 50 años todos los hombres serán gays para comer pollo, calvos para comer transgénicos y tendrán las tripas flojos para beber Coca-Cola, eso si causa extraña acaba con toda la Humanidad antes. Pero si todos los hombres se vuelven gays no habrá más nacimiento de criaturas. El mundo se acaba y el augur Evo Morales nos lo anuncia.

4 comentaris:

Emma ha dit...

Quant ho han donat per la tele, m´he quedat bocabadada. Estava fent el sopar i ho he deixat tot per escoltar-ho. I aixó, aquest home que ja té una edat, s´ho creu?
Quin nivell de cultura, estic esgarrifada.
Petonets..

Jaume C. i B. ha dit...

Jo diria que ell si que s'ho creu. Si les persones que l'han assessorat en aquest tema són les mateixes que l'assessoren en assumptes de política exterior em sorprén que no hagi declarat la guerra a San Marino.

Antoniatenea ha dit...

Es veritat queel pollastre porta hormones...es veritat que la Coca Cola disold moltes coses...pero....aquest parlar de coses al tun tum sense donar raonaments mes precisos es el que es fa mes i es tonto, pero molt corrent que es faci!!
Petons!

Jaume C. i B. ha dit...

Si les frontisses de la porta grinyolen i hi poses una mica de Coca-cola deixen de fer soroll. Aquest en pot ser un ús fora de l'ús normal que és beure-se-la.
Els dirigents polítics haurien de ser més responsables quan obren la boca i no parlar de les coses amb aquesta alegria i dient coses que te les trobes a internet i que normalment tenen menys fonaments que l'existència del monstre del llac Banyoles.
Sé que els animals que ens cruspim han sigut engreixats usant hormones i que això pot comportar alguns riscos però amb els anys que fa que això passa a hores d'ara de tant ingerir hormones hauríem de ser tots dones.