9 d’abr. 2010

La merengada espantada

La merengada espantada

Demà es juga el Madrid-Barça a l'estadi Santiago Bernabeu, el mateix estadi que acollirà la final de la Champions Leage que podria estar present el Futbol Club Barcelona. La premsa madrilenya comença a donar senyals de nerviosisme. La mostra serien els tres videos que podeu escoltar a continuació. En un d'ells el locutor de Telemadrid explica un somni que ha tingut en el qual el Barça es derrotat pel Madrid per 7 a 0 i els gols els fica Casillas, que per si algú no ho sap és el porter madridista. És a dir que el somni sembla més aviat un deliri producte del consum de substàncies psicotròpiques, la segona part del somni d'aquest locutor deixar clar que aquest home abusa de substàncies prohibides perquè diu que quatre rosses el lliguen i el fiquen en un auto de xoc, el que no aclareix és si les rosses li fan alguna cosa més però suposo que els efectes del que s'havia prés va esgotar-se. En l'altre video de Telemadrid el locutor pregunta als madridistes com es pot aturar al gran jugador argentí del Barça Leo Messi. Finalment el locutor dessitja que l'Inter els lliuri de veure al Barça guanyant la Champions al Bernabeu. En el video de Cuatro els Manolos també posen les seves esperances en què el Barça sigui eliminat de la Champions no sigui que la guanyi en l'estadi de l'equip blanc.

Video: Telemadrid - L'estrany somni d'un locutor parlant del Madrid-Bar.wmv

Video: Telemadrid - Pregunten als madridistes com es pot aturar a Messi.wmv

Video: Cuatro - Els Manolos esperen que l'Inter eviti que el Barça arri.wmv

La merengada asustada

Mañana se juega el Madrid-Barça en el estadio Santiago Bernabéu, el mismo estadio que acogerá la final de la Champions Leage que podría estar presente el Fútbol Club Barcelona. La prensa madrileña empieza a dar señales de nerviosismo. La muestra serían los tres videos que podéis escuchar a continuación. En uno de ellos el locutor de Telemadrid explica un sueño que ha tenido en el que el Barça se derrotado por el Madrid por 7 a 0 y los goles los mete Casillas, que por si alguien no lo sabe es el portero madridista. Es decir que el sueño parece más bien un delirio producto del consumo de sustancias psicotrópicas, la segunda parte del sueño de este locutor dejar claro que este hombre abusa de sustancias prohibidas porque dice que cuatro rubias lo atan y lo meten en un auto de choque, lo que no aclara es si las rubias le hacen algo más pero supongo que los efectos de lo después se agotarse. En el otro video de Telemadrid el locutor pregunta a los madridistas como se puede parar el gran jugador argentino del Barça Leo Messi. Finalmente el locutor desea que el Inter les entregue de ver al Barça ganando la Champions en el Bernabeu. En el video de Cuatro los Manolos también ponen sus esperanzas en que el Barça sea eliminado de la Champions no sea que la gane en el estadio del equipo blanco.

4 comentaris:

Emma ha dit...

No eren els merengues, els qui parlaven del "canguelis del Barça"? Que ha passat?
Es una vergonya que, segons diuen, la millor plantilla de futból, tingui por a "la pulga",bé, més aviat sona ridícul.
Que juguin net i que guanyi el millor.

Jaume C. i B. ha dit...

Em sembla que a Madrid hi haurà molts periodistes que si el Barça guanya acabaran al frenopàtic.

Emma ha dit...

Vas veure intereconomia? Em refeixo al abans i el després de la marató de "Punto Pelota", com ploraven els "blancs"...Pobreeeets!! Xb
La Carme Barceló, una crack, com sempre..

Jaume C. i B. ha dit...

No ho he vist, Emma. Tot i que sé que en aquest programa sembla que cap dels que hi són no toca ni quarts ni hores imagino que no debien dir res prou delirant com per aparèixer en el dialing de RAC1 o en el recull dels altres sons del dia de Catalunya Ràdio.