3 d’abr. 2010

Barcelona 3 d'abril de 2010

Barcelona 3 d'abril de 2010

Vorera carrer Trafalgar



De cara a la propera vegada que pensin fer obres al carrer Trafalgar de Barcelona, a la vorera muntanya que hi ha entre el carrer Ortigosa i el carrer Bruc, ja que hi estan posats podrien arreglar aquest forat que va quedar després de la retirada d'una bústia de correus. I ja posats podrien aprofitar per arreglar la resta de la vorera de Trafalgar entre Bruc i Urquinaona. En molts llocs hi falten panots, estan trencats o s'aixequen.



L'inici d'una casa

Una taula, un matalàs i una cadira són un bon començament per fer una casa, són elements bàsics i s'ha d'agrair que hi hagi ànimes caritatives que deixin al carrer aquests tres elements, ara només falta una cuina o un fogó i una nevera. Després algú pot deixar abandonades unes parets i un sostre.

Acera calle Trafalgar

De cara a la próxima vez que piensen hacer obras en la calle Trafalgar de Barcelona, en la acera montaña que hay entre la calle Ortigosa y la calle Bruc, ya que están puestos podrían arreglar este agujero que quedó tras la retirada de un buzón de correos. Y ya puestos podrían aprovechar para arreglar el resto de la acera de Trafalgar entre Bruc y Urquinaona. En muchos lugares faltan panots, están rotos o se levantan.

El inicio de una casa

Una mesa, un colchón y una silla son un buen comienzo para hacer una casa, son elementos básicos y hay que agradecer que haya almas caritativas que dejen en la calle estos tres elementos, ahora sólo falta una cocina o un fogón y una nevera. Después alguien puede dejar abandonadas unas paredes y un techo.

4 comentaris:

Emma ha dit...

Quin panorama, no?? A veure si des d´aquí, fan ua miqueta de cas, que no costa res tenir Barcelona una mica millor.
Una abraçada.

Jaume C. i B. ha dit...

Gràcies Emma, es tracta justament d'això, fer el posible per aconseguir que aquesta ciutat sigui una mica millor.

Emma ha dit...

Es la ciutat Comtal, es mereix que tingui aquest nom amb fets, es la nostra capital..
Gràcies a tú per tenir-nos sempre informats.

Jaume C. i B. ha dit...

Molta gent fa el mateix que jo sense buscar estranys bocs expiatoris. De moltes de les coses que denuncio en articles com aquest només en tenim la culpa els mateixos ciutadans de Barcelona.
A vegades llegeixo cartes als diaris on un ciutadà enfurismat dóna la culpa dels pixats a l'Ajuntament quan la responsabilitat és de qui ho fa.