23 de febr. 2010

Les grolleries d'Aznar venen de lluny

Les grolleries d'Aznar venen de lluny

Qualificar de groller a Aznar no és insultar ni mancar el respecte a un personatge que fa mèrits per ser desagradable i antipàtic. Moltes vegades és més per la seva actitud que per les seves paraules, tot sigui dit mancades de credibilitat i sobrades de prepotència. El Periódico de dissabte passat recull tres mostres que per a qui no sàpiga qui és Aznar – crec que a molts ens agradaria no saber-ho – són exemples de la seva personalitat.

Va ser convidat per l'Acadèmia del Vi de Castella i Lleó a pronunciar unes paraules i valdria més que o no hagues pronunciat cap paraula o que no l'haguessin convidat. Aznar amb l'alegre fatxenderia que el caracteritza – i probablement entonat per les copes de més que s'havia prés – va dir “a mi no m'agrada que em diguin ‘no pots anar a tanta velocitat'. Deixi'm que begui tranquil mentre no posi en risc a ningú”. Llàstima que ningú li hagués dit llavors que hi ha moments que cal callar per no semblar tonto i que ell preferís badar boca i confirmar-ho. Aquesta Acadèmia del Vi de Castella i Lleó van cometre l'error de convidar aquest personatge i van córrer un risc que els vins d'aquesta Comunitat Autònoma s'associessin a un personatge impresentable. D'altra banda, algú que ha ocupat un càrrec de responsabilitat governamental hauria de ser més assenyat i en un país amb una sinistralitat com la que tenia Espanya en aquells moments – provocada pels excessos de velocitat i/o l'embriaguesa al volant – no pot ser que surti aquest espantaocells dient que a ell ningú li ha de dir com ha de conduir i que no li poden prohibir beure fins al deliri etílic. Llàstima que ningú li digués com havia de governar ni com s'ha de comportar una vegada fora de la política, algú li hauria de dir, però aquells que hi són més a prop el que fan és riure-li les gràcies al petit dictador de l'Altiplà.

En una sessió de firma de llibres una reportera de Cuatro va fer-li una pregunta, Aznar no va respondre, va agafar el llibre que li allargava la reportera, crec que era un llibre escrit per l'interfecte, li va firmar i davant de l'estupefacció de la reportera Aznar va introduir el bolígraf en l'escot d'ella.

Ara s'ha produÏt aquest incident a la Universitat d'Oviedo. Aznar va alçar el dit davant de l'escridassada que li dirigien els estudiants que l'acusaven de criminal de guerra. En una mostra de fatxenderia va afegir “n'hi ha que semblen entestats a demostrar que no poden viure sense mi”. S'equivoca, sense ell ens hauríem estalviat moltes coses, per començar a ell i els seus vuit anys.

No és la primera vegada que Aznar té una topada amb estudiants universitaris, aquesta vegada però no tenia al seu costat una governadora civil fidel al cabdill i bona filla del seu pare, em refereixo a Julia Garcia Valdecasas, que en una universitat barcelonina va respondre a l'escridassada contra el seu patró enviant els antidisturbis a repartir galetes als díscols universitaris que no volien llepar el terra per on trepitjava el petit cabdill de l'Altiplà.

Vídeo: EL CABDILL AZNAR VISITA LA UNIVERSITAT D'OVIEDO

Vídeo: Recopilatori 1

Vídeo: Recopilatori 2

Las groserías de Aznar vienen de lejos

Calificar de grosero a Aznar no es insultar ni faltar el respeto a un personaje que hace méritos para ser desagradable y antipático. Muchas veces es más por su actitud que por sus palabras, todo sea dicho carentes de credibilidad y sobradas de prepotencia. El Periódico del pasado sábado recoge tres muestras que para quien no sepa quién es Aznar - creo que a muchos nos gustaría no saberlo - son ejemplos de su personalidad.
Fue invitado por la Academia del Vino de España y León a pronunciar unas palabras y valdría más que o no hubiera pronunciado ninguna palabra o que no lo hubieran invitado. Aznar con la alegre chulería que le caracteriza - y probablemente entonado por las copas de más que había después - dijo "a mí no me gusta que me digan 'no puedes ir a tanta velocidad'. Déjeme que beba tranquilo mientras no ponga en riesgo a nadie ". Lástima que nadie le hubiera dicho entonces que hay momentos que hay que callar para no parecer tonto y que él prefiriera abrir la boca y confirmarlo. Esta Academia del Vino de España y León cometieron el error de invitar a este personaje y corrieron un riesgo que los vinos de esta Comunidad Autónoma se asociaran a un personaje impresentable. Por otra parte, alguien que ha ocupado un cargo de responsabilidad gubernamental debería ser más sensato y en un país con una siniestralidad como la que tenía España en aquellos momentos - provocada por los excesos de velocidad y / o la embriaguez al volante - no puede que salga este espantapájaros diciendo que a él nadie le debe decir cómo debe conducir y que no le pueden prohibir beber hasta el delirio etílico.Lástima que nadie le dijera cómo debía gobernar ni como se debe comportar una vez fuera de la política, alguien le debería decir, pero aquellos que están más cerca lo que hacen es reírle las gracias al pequeño dictador de el Altiplano.
En una sesión de firma de libros una reportera de Cuatro hizo una pregunta, Aznar no respondió, tomó el libro que le tendía la reportera, creo que era un libro escrito por el interfecto, le firmó y ante la estupefacción de la reportera Aznar introdujo el bolígrafo en el escote de ella.
Ahora se ha producido este incidente en la Universidad de Oviedo. Aznar levantar el dedo ante el abucheo que le dirigían los estudiantes que lo acusaban de criminal de guerra. En una muestra de chulería añadió "hay que parecen empeñados en demostrar que no pueden vivir sin mí". Se equivoca, sin él nos habríamos ahorrado muchas cosas, para empezar a él y sus ocho años.
No es la primera vez que Aznar tiene un encontronazo con estudiantes universitarios, esta vez pero no tenía a su lado una gobernadora civil fiel al caudillo y buena hija de su padre, me refiero a Julia García Valdecasas, que en una universidad barcelonesa respondió a el abucheo contra su patrón enviando los antidisturbios a repartir galletas a los díscolos universitarios que no querían lamer el suelo por donde pisaba el pequeño caudillo de la Meseta.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Todos los videos que publicas ya los he visto, se lo que piensas de Aznar; me quedo con el video de la periodista donde creo que Aznar pretendió ser gracioso, pero yo creo que fue maleducado y grosero.

Jaume C. i B. ha dit...

En otras circunstancias uno pensaría que Aznar tuvo un mal día, un día desafortunado, lamentablemente eso forma parte del carácter del personaje.