19 de febr. 2010

Els retorns d'un personatge sinistre, fatxenda i groller

Els retorns d'un personatge sinistre, fatxenda i groller

Xiulets contra Aznar a la Universitat d'Oviedo

Aznar ha anat a Oviedo a fer una conferència encara que més aviat semblava un acte de partit o el que encara és pitjor, un bany de multituds organitzat per les joventuts del seu partit. Aznar ha hagut d'entrar per una altra porta perquè un grup d'estudiants l'esperava per escridassar-lo mostrant pancartes on el titllaven de criminal de guerra.

Els pepers mostren la poteta feixista

Dins de la sala l'esperaven els seus partidaris però alguns estudiants contraris van poder accedir-hi amb pancartes on acusaven a Aznar de dir “mentides de destrucció massiva”. Aquests estudiants van ser expulsats de la sala per la seguretat privada del recinte i l'organització de l'acte – joventuts aznarianes – al crit de “Arriba España” i “roja”, suposo que dirigida cap alguna noia del grup d'estudiants que protestaven contra Aznar. I després diuen que no són feixistes els del PP, el llenguatge és molt d'aquell règim com les banderes amb el pollastre que solen veure's en molts actes del PP.

Gestos inapropiats i paraules prepotents

Aznar entre d'altres coses ha dit “Hi ha alguns que semblen entossudits a demostrar que no poden viure sense mi”. Si que poden viure sense ell, és més, preferirien que aquest individu mai hagués governat Espanya durant vuit anys, vuit anys nefastos amb un prepotent que van culminar amb una terrible tragèdia a la que va conduir les polítiques servils d'Aznar en referència a la política de Bush. El cabdill sembla haver perdut el poc senderi que li quedava, si alguna vegada n'ha tingut, ja en la segona legislatura, la de la majoria absoluta va mostrar una prepotència, fatxenderia i indignitat, no només en les formes polítiques i la seva manca de respecte cap a qui no li rigues les gràcies, també i un cop fora del govern, les seves conferències i declaracions, el seu comportament com a expresident d'un govern ha aconseguit arribar als més alts nivells d'indignitat. El personatge es mostra provocatiu i insultant, sabedor que no corre cap perill ja que està ben protegit, i això li fa creure que pot fer gestos insultants cap a qui demostra clarament la seva animadversió – en opinió meva totalment justificada – cap a un personatge que quan va estar en política va acabar deixant un llegat que pagaran tots els seus successors. Recomano veure la foto.

Vídeo: EL CABDILL AZNAR VISITA LA UNIVERSITAT D'OVIEDO

El cabdill i les víctimes del terrorisme

Les víctimes del terrorisme em mereixen tots els respectes però lament que es deixin usar d'una manera tan trista per aquell durant el govern del qual i com a conseqüència de la seva política van produir-se més morts en un sol atemptat terrorista. L'ús infame que el PP ha fet de les víctimes del terrorisme fins el punt d'haver convertit la principal associació de víctimes del terrorisme, l'AVT en un apèndix del PP em sembla vergonyós. El PP va voler fer servir aquell terrible atemptat que a Madrid va deixar 191 víctimes d'un sol cop per guanyar eleccions, i va mentir, les seves mentides li van fer perdre les eleccions, i van optar per usar les víctimes en benefici propi. Trist és veure com una reunió de les víctimes del terrorisme acaba convertit en un acte d'exaltació del cabdill Aznar amb crits de “torna” “president, president”. La indignitat i la manca d'escrúpols morals d'Aznar arriben a nivells obscens.

Vídeo: EL CABDILL AZNAR S'APROFITA DE LES VÍCTIMES DEL TERRORISME

Los retornos de un personaje siniestro, pija y grosero
Silbidos contra Aznar en la Universidad de Oviedo
Aznar ha ido a Oviedo a dar una conferencia aunque más bien parecía un acto de partido o lo que es peor, un baño de multitudes organizado por las juventudes de su partido. Aznar ha tenido que entrar por otra puerta para que un grupo de estudiantes la esperaba para gritar-lo mostrando pancartas donde le tachaban de criminal de guerra.
Los pepero muestran la patita fascista
Dentro de la sala le esperaban sus partidarios pero algunos estudiantes contrarios pudieron acceder con pancartas donde acusaban a Aznar de decir "mentiras de destrucción masiva".Estos estudiantes fueron expulsados de la sala para la seguridad privada del recinto y la organización del acto - juventudes aznarianes - al grito de "Arriba España" y "roja", supongo que dirigida hacia alguna chica del grupo de estudiantes que protestaban contra Aznar. Y luego dicen que no son fascistas los del PP, el lenguaje es mucho de aquel régimen como las banderas con el pollo que suelen verse en muchos actos del PP.


Gestos inapropiados y palabras prepotentes
Aznar entre otras cosas dijo "Hay algunos que parecen empeñados en demostrar que no pueden vivir sin mí". Si que pueden vivir sin él, es más, preferirían que este individuo nunca hubiera gobernado España durante ocho años, ocho años nefastos con un prepotente que culminaron con una terrible tragedia en la que condujo las políticas serviles de Aznar en referencia a la política de Bush. El caudillo parece haber perdido el poco seso que le quedaba, si alguna vez ha tenido, ya en la segunda legislatura, la de la mayoría absoluta mostró una prepotencia, chulería e indignidad, no sólo en las formas políticas y su falta de respeto hacia quien no le rían las gracias, también y una vez fuera del gobierno, sus conferencias y declaraciones, su comportamiento como expresidente de un gobierno ha conseguido llegar a los más altos niveles de indignidad. El personaje se muestra provocativo e insultante, sabedor de que no corre ningún peligro ya que está bien protegido, y eso le hace creer que puede hacer gestos insultantes hacia quien demuestra claramente su animadversión - en mi opinión totalmente justificada - hacia un personaje que cuando estuvo en política acabó dejando un legado que pagarán todos sus sucesores. Recomiendo ver la foto.
El caudillo y las víctimas del terrorismo
Las víctimas del terrorismo me merecen todos los respetos pero lamento que se dejen usar de una manera tan triste por aquel durante cuyo gobierno y como consecuencia de su política se produjeron más muertes en un solo atentado terrorista. El uso infame que el PP ha hecho de las víctimas del terrorismo hasta el punto de haber convertido la principal asociación de víctimas del terrorismo, la AVT en un apéndice del PP me parece vergonzoso. El PP quiso utilizar ese terrible atentado que en Madrid dejó 191 víctimas de una sola vez para ganar elecciones, y mintió, sus mentiras le hicieron perder las elecciones, y optaron por usar las víctimas en beneficio propio. Triste es ver como una reunión de las víctimas del terrorismo acaba convertido en un acto de exaltación del caudillo Aznar con gritos de "vuelve" "presidente, presidente". La indignidad y la falta de escrúpulos morales de Aznar llegan a niveles obscenos.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home és del tot impresentable. El més trist del cas és que va arribar a on va fer-ho gràcies al vot de milions de persones.

Jaume C. i B. ha dit...

Hi estic d'acord, el més trist és que aquest personatge va rebre el suport de molts votants. Hi ha personatges que aprofiten el sistema per reventar, o intentar-ho, el mateix sistema, Aznar en seria un exemple.

Emma ha dit...

Aquesta es la seva millor resposta? Quina por!! Aixó es que provoca aquest home... crispació.
T´agafo el video, faré un post amb ell.

Jaume C. i B. ha dit...

Tot teu, els vídeos que penjo en aquest canal estan a la teva disposició. No és el primer cop que té una rebuda així en una universitat. Sent president del govern va visitar la Universitat de Barcelona i els estudiants el van rebre d'una manera semblant. Anava acompanyat de Julia García Valdecasas que era la governadora civil de Barcelona o delegada del govern que va enviar la policia a repartir galetes entre els estudiants. Cal dir que aquest fet em va fer recordar que aquella senyora era filla de qui també va ser governador civil de Barcelona durant el franquisme i que es va destacar per la repressió que va practicar. Era com tornar al passat, Aznar, antic falangista i la filla d'un "virrei" franquista enviant la brigada de la porra a estomacar estudiants.