24 de febr. 2010

Intereconomía contra Laporta

Intereconomía contra Laporta

La final de la copa del Rei que va enfrontar el Regal Barça amb el Madrid va celebrar-se al Bizkaia Arena (Barakaldo) i va acabar amb la victòria del Regal Barça sobre el Reial Madrid per 80 a 61. Durant l'entrada del reis d'Espanya i la interpretació de l'himne espanyol va produir-se una xiulada. La xiulada va passar a ser el fet més important del partit ja que el Madrid va ser derrotat i del fet n'hi ha qui ha volgut treure arguments per atacar a Joan Laporta, que sembla que fa por a molta gent. El discurs d'aquesta senyora, crec que és una senyora la que parla, però amb aquesta gent d'Intereconomía no se sap mai, és delirant. Per ella que hi hagi una estelada és una cosa horrible, i d'aquí passa a atacar a Laporta, barreja pel mig el Klukluxklan – del que n'estic segur que ideològicament estan molt més a prop ella i molts dels que treballen a Intereconomía que no pas en Joan Laporta – amb el barcelonisme i l'independentisme. La senyora intereconòmica deu tenir les neurones creuades barrejant temes que no tenen entre ells cap relació.

"Hi havia molta bandera independentista catalana.
Y basca.
Però catalana.
Proetarra també.
Ja, bé, però la proetarra les posen també els de la kale borroka a tot Espanya. Doncs, aquest president estrambòtic que tenen i tot aquest brou de cultiu que ell mateix ha volgut fer, ho hem vist aquí com el klukluxklan, abonant aquest independentisme perquè semblis més barcelonista ".

Vídeo: INTERECONOMIA PARLA DE LA COPA DEL REI DE BÀSQUET

Intereconomía contra Laporta

La final de la copa del Rey que enfrentó el Regal Barça con el Madrid celebró en el Bizkaia Arena (Barakaldo) y acabó con la victoria del Regal Barça sobre el Real Madrid por 80 a 61.Durante la entrada del reyes de España y la interpretación del himno español se produjo un silbido. La pitada pasó a ser el hecho más importante del partido ya que el Madrid fue derrotado y de hecho hay quien ha querido sacar argumentos para atacar a Joan Laporta, que parece que da miedo a mucha gente. El discurso de esta señora, creo que es una señora la que habla, pero con esta gente de Intereconomía nunca se sabe, es delirante. Por ella que haya una estrellada es algo horrible, y de ahí pasa a atacar a Laporta, mezcla de por medio el Klukluxklan - lo que estoy seguro que ideológicamente están mucho más cerca de ella y muchos de los que trabajan en Intereconomía que no en Joan Laporta - con el barcelonismo y el independentismo. La señora intereconòmica debe tener las neuronas cruzadas mezclando temas que no tienen entre sí ninguna relación.

"Había mucha bandera independentista catalana.
Y vasca.
Pero catalana.
Proetarra también.
Ya, bueno, pero la proetarra las ponen también los de la kale borroka en toda España. Pues, este presidente estrambótico que tienen y todo este caldo de cultivo que él mismo ha querido hacer, lo hemos visto aquí como el klukluxklan, abonando este independentismo para que parezcas más barcelonista ".