12 de febr. 2010

Els ultres volen entrar en el Parlament de Catalunya

Els ultres volen entrar en el Parlament de Catalunya

De cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que s'han de celebrar la propera tardor els partits van posicionant-se, fins aquí tot normal, però sembla que les eleccions catalanes tenen més importància del que molts, fins i tot en el nostre país pensen, perquè alguns estan posant tota la carn a la graella. Un exemple seria el suport internacional que la ultradreta europea donarà al partit xenòfob i racista Plataforma per Catalunya que sembla que s'ha convertit en l'ariet ultra en el nostre Parlament. El partit xenòfob i racista de Josep Anglada té uns 17 regidors i ara espera el seu salt al Parlament de Catalunya amb el suport econòmic i polític d'altres partits amb les seves mateixes idees.

Com si no tinguessim prous fatxes amb el PP en les últimes eleccions el partit Ciutadans (C's) amb un fort suport econòmic i mediàtic de la caverna va aconseguir sortint del no res tres escons, a aquesta assalt ultra ara s'hi volen afegir la UpyD de Rosa Díez també finançada des de certs grups mediàtics d'idees ultres, llista a la que ara s'hi afegeixen els ultres de l'Anglada.

Los ultras quieren entrar en el Parlamento de Cataluña
De cara a las próximas elecciones al Parlamento de Cataluña que deben celebrarse el próximo otoño los partidos posicionándose, hasta aquí todo normal, pero parece que las elecciones catalanas tienen más importancia de lo que muchos, incluso en nuestro país piensan, porque algunos están poniendo toda la carne en el asador. Un ejemplo sería el apoyo internacional que la ultraderecha europea dará al partido xenófobo y racista Plataforma per Catalunya que parece que se ha convertido en el ariete ultra en nuestro Parlamento. El partido xenófobo y racista de Josep Anglada tiene unos 17 concejales y ahora espera su salto al Parlamento de Cataluña con el apoyo económico y político de otros partidos con sus mismas ideas.
Como si no tuviéramos suficientes fachas con el PP en las últimas elecciones el partido Ciudadanos (C's) con un fuerte apoyo económico y mediático de la caverna consiguió saliendo de la nada tres escaños, en esta asalto ultra ahora se quieren añadir la UPyD de Rosa Díez también financiada desde ciertos grupos mediáticos de ideas ultras, lista a la que ahora se añaden los ultras del Anglada.