22 de febr. 2010

Barcelona, 21 de febrer de 2010

Barcelona, 21 de febrer de 2010

Carrer Fontanella tallat al trànsit


Les operacions per instal·lar el sistema nou d'aire condicionat en l'edifici de l'Agència Tributària de Catalunya ha obligat a tallar el trànsit en este carrer. Dos grues han servit per pujar fins al terrat de l'edifici l'aparell principal d'aquesta instal·lació.

Calle Fontanella cortada al tránsito

Las operaciones por instalar el sistema nuevo de aire acondicionado en el edificio de la Agència Tributària de Catalunya ha obligado a cortar el tránsito en ésta calle. Dos grúas han servido por subir hasta la azotea del edificio el aparato principal de esta instalación.

http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/video/167193/Carrer-Fontanella-tallat-al-transit

Nou model de parades de bus a Barcelona

Aquest és el nou model de parades de bus a Barcelona. El nou model té unes plaques solars i una pantalla on es dóna informació sobre el que falta per a l'arribada del proper bus.

Nuevo modelo de paradas de bus en Barcelona

Este es el nuevo modelo de paradas de bus en Barcelona. El nuevo modelo tiene unas placas solares y una pantalla donde se da información sobre lo que falta para la llegada del próximo bus.

http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/video/167196/Nou-model-de-parades-de-bus-a-Barcelona

Caixa elèctrica

Aquesta caixa elèctrica està situada a la Ronda Sant Pere. Li falta la tapa, algú hi va posar una bossa de plàstic que algú altre ha trencat. Fa mesos que això està així, ho de denunciat al telèfon del civisme, a una patrulla de la Guàrdia Urbana però això continua igual.

Caja eléctrica

Esta caja eléctrica está situada a la Ronda San Pere. Le falta la tapa, alguien puso una bolsa de plástico que alguien otro ha roto. Hace meses que eso está así, lo de denunciado en el teléfono del civismo, a una patrulla de la Guardia Urbana pero eso continúa igual.

http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/foto/167197/Caixa-electrica

Caixa elèctrica