6 de nov. 2010

Preparatius per a la visita de Benet XVI

Preparatius per a la visita de Benet XVI

Aquest cap de setmana Benet XVI visitarà Barcelona per entre altres coses consagrar el Temple Expiatori de la Sagrada Família. Parlaré d’uns preparatius que res tenen a veure amb les pantalles gegants situades a l’exterior de la Sagrada Família, indirectament del que parlo és d’uns preparatius relacionats amb el recorregut de Benet XVI pels carrers de la ciutat. Per raons de seguretat han sigut retirats tots els contenidors i papereres, a més dels cotxes que normalment aparquen al carrer. Els contenidors han sigut retirats i de forma temporal han sigut traslladats a la Gran Via, en
concret a la Gran Via de les Corts Catalanes en el tram comprés entre els carrers Girona i Bruc, a la vorera muntanya, hi ha uns trenta contenidors que al llarg de la nit passada van anar sent dipositats per un parell de camions dels serveis municipals.

Preparativos para la visita de Benedicto XVI

Este fin de semana Benedicto XVI visitará Barcelona para entre otras cosas consagrar el Templo Expiatorio de la Sagrada Familia. Hablaré de unos preparativos que nada tienen que ver con las pantallas gigantes situadas en el exterior de la Sagrada Familia, indirectamente de lo que hablo es de unos preparativos relacionados con el recorrido de Benedicto XVI por las calles de la ciudad. Por razones de seguridad han sido retirados todos los contenedores y papeleras, además de los coches que normalmente aparcan en la calle. Los contenedores han sido retirados y de forma temporal han sido trasladados a la Gran Vía, en concreto en la Gran Vía de les Corts Catalanes en el tramo comprendido entre las calles Girona y Bruc, en la acera montaña, hay unos treinta contenedores que en largo de la noche pasada fueron siendo depositados por un par de camiones de los servicios municipales.

2 comentaris:

zel ha dit...

Bufff, em fa angúnia, si fos normal, faria com la gent normal, venir, dir quatre paraule a l'edifici i adéusiau...

Jaume C. i B. ha dit...

En altres circumstàncies hi hauria anat a gravar el pas del Papamòbil ja que passa a prop de casa meva però a aquella hora estava dormint perquè he treballat aquella nit i treballava la següent.