1 de nov. 2010

Detenen a Benet XVI (Ucronia)

Detenen a Benet XVI (Ucronia)

Aquests fets succeeixen en el futur del proper cap de setmana. Només és una ficció en què hi ha una part de realitat. Imaginem-nos obrint el diari del dia següent de la consagració del Temple Expiatori de la Sagrada Família i trobar-nos amb la següent notícia:
Barcelona. 8 de novembre. Agència Ucronia.
Poc podia imaginar ningú la situació que va produir-se al Temple de la Sagrada Família, encara menys el seu principal protagonista, Sa Santedat Benet XVI, quan va començar a llegir l'epistola als corintis en català van apropar-se varies figures entre les que destacaven Alícia Sánchez Camacho i Albert Rivera que van emmanillar-lo i se'l van endur. Benet XVI va ser immediatament traslladat fins la seu del Tribunal Constitucional acusat d'atemptar contra la sagrada indivisibilitat de la nació espanyola per haver-hi gosat parlar en català. El TC el va condemnar a escoltar la COPE i a veure Intereconomía pels segles dels segles. Aprofitant l'enrenou el cardenal Rouco Varela s'ha autoproclamat Papa, ha clausurat Montserrat i ha traslladat el Vaticà al Vall dels Caiguts.



Detienen a Benedicto XVI (Ucronía)

Estos hechos suceden en el futuro del próximo fin de semana. Sólo es una ficción en la que hay una parte de realidad. Imaginemos abriendo el diario del día siguiente de la consagración del Templo Expiatorio de la Sagrada Familia y encontrarnos con la siguiente noticia:

Barcelona. 8 de noviembre. Agencia Ucronía.

Poco podía imaginar nadie la situación que se produjo en el Templo de la Sagrada Familia, aún menos su principal protagonista, Su Santidad Benedicto XVI, cuando comenzó a leer la epístola a los corintios en catalán se acercaron varias figuras entre las que destacaban Alicia Sánchez Camacho y Albert Rivera que esposarlo y se lo llevaron. Benedicto XVI fue inmediatamente trasladado hasta la sede del Tribunal Constitucional acusado de atentar contra la sagrada indivisibilidad de la nación española por haber osado hablar en catalán. El TC le condenó a escuchar la COPE ya ver Intereconomía los siglos de los siglos. Aprovechando el revuelo el cardenal Rouco Varela se ha autoproclamado Papa, ha clausurado Montserrat y ha trasladado el Vaticano al Valle de los Caídos.