14 de nov. 2010

Birmània

Birmània
Frau electoral a Birmània

Durant la celebració de les eleccions birmanes van produir-se incidents quan l'Exèrcit Budista Democràtic Karen va causar 10 morts i va forçar la intervenció de l'exèrcit birmà per “pacificar” la zona, fet que va forçar a unes 20000 persones a fugir a Tailàndia fins que la situació estigués “asserenada”. El Partit de la Solidaritat y el Desenvolupament ha guanyat les eleccions celebrades a Birmània amb el 80% dels vots, aquest partit és un braç de la Junta militar birmana. L'oposició ha denunciat el frau massiu en aquestes eleccions.


Alliberament d'una dissident

Suu Kyi és una dissident política birmana i premi Nobel de la Pau que ha passat 15 anys detinguda per les autoritats del seu país que ara podria ser alliberada després que la Junta Militar que governa Birmània hagi decidit firmar l'ordre d'alliberament. Els seus partidaris esperen l'alliberament efectiu de Suu Kyi.


Birmania
Fraude electoral en Birmania

Durante la celebración de las elecciones birmanas se produjeron incidentes cuando el Ejército Budista Democrático Karen causó 10 muertos y forzó la intervención del ejército birmano por “pacificar” la zona, hecho que forzó a unas 20000 personas a huir a Tailandia hasta que la situación estuviese “calmada”. El Partido de la Solidaridad y el Desarrollo ha ganado las elecciones celebradas en Birmania con el 80% de los votos, este partido es un brazo de la Junta militar birmana. La oposición ha denunciado el fraude masivo en estas elecciones.

Liberación de una disidente

Suu Kyi es una disidente política birmana y premio Nobel de la Paz que ha pasado 15 años detenida por las autoridades de su país que ahora podría ser liberada después de que la Junta Militar que gobierna Birmania haya decidido firmar la orden de liberación. Sus partidarios esperan la liberación efectiva de Suu Kyi.