5 de nov. 2010

Els problemes de Rajoy amb els cotxes

Els problemes de Rajoy amb els cotxes

Mal exemple

Mesos enrere el president del Partit Popular va "donar exemple" a tots els ciutadans quan va gravar un missatge mentre realitzava un viatge en cotxe sense posar-se el cinturó de seguretat. Després va demanar disculpes però és un mal exemple que un líder polític faci tot el contrari del que demana la Direcció General del Trànsit per minimitzar les conseqüències en cas d'accident.

Rajoy puja al cotxe equivocat

Rajoy sortia dels estudis de TV3 on va ser entrevistat i va pujar-se en un cotxe però era el cotxe equivocat, en realitat era el cotxe del secretari general del PSPV Jorge Alarte. Tots dos tenen el mateix model de cotxe. Però suposo que no tenen el mateix model de xofer, o si?. Ningú li ha dit a Rajoy que no és recomanable pujar als cotxes de desconeguts?

Los problemas de Rajoy con los coches

Mal ejemplo
Meses atrás el presidente del Partido Popular "dar ejemplo" a todos los ciudadanos cuando grabó un mensaje mientras realizaba un viaje en coche sin ponerse el cinturón de seguridad. Después pidió disculpas pero es un mal ejemplo que un líder político haga todo lo contrario de lo que pide la Dirección General del Tráfico para minimizar las consecuencias en caso de accidente.
Rajoy sube al coche equivocado
Rajoy salía de los estudios de TV3 donde fue entrevistado y subió en un coche pero era el coche equivocado, en realidad era el coche del secretario general del PSPV Jorge Alarte. Ambos tienen el mismo modelo de coche. Pero supongo que no tienen el mismo modelo de chofer, ¿o si?. ¿Nadie le ha dicho a Rajoy que no es recomendable subir en los coches de desconocidos?.