12 de març 2009

Souvenirs



Aquesta imatge no l'he fet a Sevilla, correspon a una tenda del carrer dels Comtes, cantonada amb el carrer dels Brocaters. En aquesta tenda, com en totes les tendes de souvenirs de la nostra ciutat es venen elements que poc o res tenen a veure amb el nostre país, des de vestits de flamenca a barrets mexicans. L'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya hi haurien demanar a les tendes de souvenirs que comencin a suprimir aquests elements aliens a Catalunya i a Barcelona i que només es venguin elements representatius de la nostra ciutat i el nostre país.
-----
Esta imagen no la he tomado en Sevilla, corresponde a una tienda de la calle dels Comtes, esquina con la calle dels Brocaters. En esta tienda, como en todas las tiendas de souvenirs de nuestra ciudad se venden elementos que poco o nada tienen que ver con nuestro país, desde vestidos de flamenca a sombreros mexicanos. El Ayuntamiento de Barcelona y la Generalitat de Catalunya deberían pedir en las tiendas de souvenirs que empiecen a suprimir estos elementos ajenos a Catalunya y a Barcelona y que solo se vendan elementos representativos de nuestra ciudad y nuestro país.

1 comentari:

Patric ha dit...

Crec que haurien de crear llocs especials per a la venda de records als turistes; aquí venen moltes artesanies xilenes o maputxes, però també venen altres coses d'altres països. El problema de vostès és que tenen problemes amb els espanyols. Si nosaltres tinguéssim problemes seriosos amb els peruans o altre país, dubto que es vengués alguna cosa d'ells. Tenen alguna llei que permeti regular el comerç de souvenirs?