7 de març 2009

SacrificisMentre Mariano Rajoy posa la ma en el foc pel president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps i per Ricardo Costa, María Dolores de Cospedal veu animadversió de Garzón contra el PP i afirma que les comptes del PP estan netes. Han sortit del PP càrrecs menors però això són simples sacrificis per salvar el partit, sacrifiquen quatre infeliços per donar imatge que estan fent neteja, però els corruptes importants queden dins. Els alcaldes de les localitats madrilenyes de Pozuelo i Arganda han estat sacrificats a la glòria del PP. Són dues figures poc importants i els ha tocat el rebre a ells. El PP llença llast menor per distreure el personal.En el PP de València estan preocupats. Pels nivells de corrupció?. Per la dificultat per explicar els "regals" que reben?. No, estan preocupats per la imatge del president Camps. No els preocupa que Camps sigui corrupte, els preocupa que se sàpiga que ho és.
-----
Mientras Mariano Rajoy pone la mano en el fuego por el presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps y por Ricardo Costa, María Dolores de Cospedal ve animadversión de Garzón contra el PP y afirma que las cuentas del PP están limpias. Han salido del PP cargos menores pero eso son simples sacrificios por salvar el partido, sacrifican a cuatro infelices para dar imagen de que están haciendo limpieza, pero los corruptos importantes quedan dentro. Los alcaldes de las localidades madrileñas de Pozuelo y Arganda han sido sacrificados a la gloria del PP. Son dos figuras poco importantes y les ha tocado recibir a ellos. El PP suelta lastre menor por distraer el personal.En el PP de Valencia están preocupados. ¿Por los niveles de corrupción?. ¿Por la dificultad por explicar los "regalos" que reciben?. No, están preocupados por la imagen del presidente Camps. No los preocupa que Camps sea corrupto, los preocupa que se sepa que lo es.

1 comentari:

Patric ha dit...

Quan hi ha investigacions sobre corrupció apareixen persones a favor o en contra dels imputats. Hi ha gent que encara que es provin els càrrecs, els neguen i culpen als adversaris de mentir pel raons polítiques; apareixen persones que rebutgen creure les acusacions i posen les mans al foc per les "víctimes". I gent que ataca els culpables amb tota la seva força, de vegades augmentant els càrrecs. És cert, crec que a vegades no els importa la corrupció sinó que se sàpiga que existeix.
I cert, sembla correcte que les persones renunciïn als seus càrrecs a la més mínima sospita.