27 de març 2009

Els antiavortistes adoctrinen nenes de 15 anys

El col·legi Adoratrices - quin nom!!! - de Logronyo (La Rioja) va exhibir un fotomuntatge en contra de l'avortament a les seves alumnes de 15 anys. En el fotomuntatge es barrejaven imatges de fetus desmembrats amb les del president del govern Zapatero i la ministra Aido, impulsora de la nova llei de l'avortament. La direcció del centre escolar afirma que el contingut és conforme al pensament d'aquesta escola catòlica.
-----
El colegio Adoratrices - ¡¡¡vaya nombre!!! - de Logroño (La Rioja) exhibió un fotomontaje en contra del aborto a sus alumnas de 15 años. En el fotomontaje se mezclaban imágenes de fetos desmembrados con las del presidente del gobierno Zapatero y la ministra Aido, impulsora de la nueva ley del aborto. La dirección del centro escolar afirma que el contenido es conforme al pensamiento de esta escuela católica.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Si volen produir un efecte en les alumnes de 15 anys realment ho aconsegueixen, però crec que és massa terrible. Estic en contra de semblant ensenyament la qual adquireix caràcter de terrorisme informatiu. És massa violent per a les joves aquestes imatges. S'ha d'ensenyar el que significa l'avortament però no d'aquesta de manera.
L'avortament és una mica trist però a la vegada és la decisió de consciència d'una dona adulta.
El tema de l'avortament genera debat i és debat no acabat. El tema actual és l'avortament terapèutic.

Jaume C. i B. ha dit...

Debat si, però no es pot debatre amb quatre beates tocades del bolet que només saben respondre que aniràs a l'infern i que ets un pecador.