11 de març 2009

Camps, un dels seus

Camps, un dels seus
La direcció del PP va reunir-se ahir per donar suport al president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, implicat segons l'auto judicial del jutge Garzón en l'operació Gürtel. En el marc del Foro ABC tota la plana major del PP va recolzar a Camps. Ahir també es tancaven les sessions de la comissió dels espies de la Comunitat de Madrid, una comissió que ha servit per a no res. A l'acte del Foro ABC han acudit molts dels imputats en la trama de corrupció i també molts empresaris que van anar a escoltar a Francisco Camps. Aquest acte del Foro ABC retrata a tots i cadascun dels presents, començant pels mateixos organitzadors i per tots aquells que hi eren presents en l'acte.
-----
Camps, uno de los suyos
La dirección del PP se reunió ayer para dar su apoyo al presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, implicado según el auto judicial del juez Garzón en la operación Gürtel. En el marco del Foro ABC toda la llanura mayor del PP apoyó en Campos. Ayer también se cerraban las sesiones de la comisión de los espías de la Comunidad de Madrid, una comisión que ha servido para no nada. Al acto del Foro ABC han acudido muchos de los imputados en la trama de corrupción y también muchos empresarios que fueron a escuchar en Francisco Camps. Este acto del Foro ABC retrata a todos y cada uno de los presentes, empezando por los mismos organizadores y por todos aquellos que estaban presentes en el acto.

1 comentari:

Patric ha dit...

Jo crec que si la direcció del PP dóna suport al president de la Generalitat valenciana, hi ha dues possibilitats: estan segurs de la seva innocència, o estan aprofitant el període de presumpció d'innocència, i si alguna cosa és diferent després, poden dir que ells presumir la innocència de Camps i que mai van pensar que podia ser culpable. En realitat sembla legítim donar-hi suport mentre no hi ha proves que demostrin la seva culpabilitat.
En fer això jo crec que ells volen dir que estan molt segurs de la seva innocència.
¿Comissió dels espies? m'imagino que estaven analitzant el que ha passat.