12 de març 2009

Armari elèctric Ronda St. Pere

Aquest armari elèctric es troba a la Ronda Sant Pere 23 de Barcelona, al costat de les parades dels autobusos. Fa una mica més d'un any estava en un estat semblant a com està ara. Va arribar a un punt en que quasi va caure, només els cables impedien que caigués a terra, o fins i tot que acabés dins d'un autobús. Va costar dos o tres mesos de continues denúncies que es decidís algú a donar l'ordre d'arreglar-lo. Ho van fer. Però un any més tard la situació es repeteix. Algú hauria de pensar que no pot ser normal que en només
un any la base prefabricada de l'armari comenci a fer-se miques.
Este armario eléctrico se encuentra en la Ronda Sant Pere 23 de Barcelona, junto a las paradas de los autobuses. Hace algo más de un año estaba en un estado similar a como está ahora. Llegó a un punto que casi se cayó, sólo los cables impedían que cayera al suelo, o incluso que acabara dentro de un autobús. Costó dos o tres meses de continuas denuncias que se decidiera alguien a dar la orden de arreglarlo. Lo hicieron. Pero un año más tarde la situación se repite. Alguien debería pensar que no puede ser normal que en sólo un año la base prefabricada del armario empiece a hacerse añicos.


1 comentari:

Patric ha dit...

No puc creure que la base d'aquest armari elèctric hagi durat només un any, la qualitat del material ha de ser malísima i / o el treball molt mal fet. Per descomptat que no és normal que passi això. D'acord en que algú ha de pensar en què va passar, i m'imagino que aquest algú ha de ser l'autoritat. EPER que el teu reclam tingui efecte.