14 de març 2009

Gürtel, enèsim capítol en la trama de corrupció del PP

Gürtel, enèsim capítol en la trama de corrupció del PP
Garzón s'ha inhibit del cas Gürtel en favor dels Tribunals Superiors de Justícia de València i Madrid. Això ha succeït després d'haver-hi interrogat novament al sastre del president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps. José Tomás, el sastre, va confeccionar diversos vestits per al president Camps que van ser pagats, segons s'ha dit, per Francisco Correa, el principal imputat en el cas Gürtel.
Les actuacions de Garzón tenen als dirigents pepers al límit del col·lapse nerviós. La portaveu del PP va atacar molt durament al jutge Garzón dient que ell ha acabat sent la víctima de "l'espiral que ell mateix ha organitzat.Però aquesta trama arriba molt amunt en el PP. Correa tenia una llotja - en el Master Series de Madrid - al seu nom i una altra a nom de la seva empresa molt freqüentades per diversos dirigents del PP, en el cas de la llotja a nom de Correa hi van assistir la filla i el gendre d'Aznar. Interrogada sobre aquest punt Ana Botella, mare i sogra dels al·ludits - que apareixen en diverses fotos a la llotja de Correa - només ha estat capaç d'afirmar que a la seva filla li agraden les fotos i que la seva filla té fotos amb milers de persones. Doncs, jo de vosté em preocuparia si totes són com Francisco Correa.Tot i que crec que tothom té dret a defensar-se crec que s'han de fer arguments amb més sentit comú. Ana Mato ha sigut esquitxada pel cas Gürtel en que està imputat l'exalcalde de Pozuelo, que va ser el seu marit. La senyora de Cospedal per defensar a la seva companya de partit ha decidit recórrer a Déu i al feminisme. No em faci riure, pobres dones i pobres drets de les dones si depengués de les dones del PP. A més, no sé que té que veure el feminisme en aquest assumpte. A veure, si la senyora Mato - aquella que va dir que els nens andalusos eren ignorants - es veu esquitxada per les activitats dels seu exmarit per alguna cosa serà. Potser tenen negocis en comú. La vicepresidenta del govern li ha llegit la cartilla a de Cospedal.
-----
Vídeos amb les declaracions / Videos con las declaraciones
-----
Gürtel, enésimo capítulo en la trama de corrupción del PP
Garzón se ha inhibido del caso Gürtel en favor de los Tribunales Superiores de Justicia de Valencia y Madrid. Eso ha sucedido tras haber interrogado nuevamente al sastre del presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps. José Tomás, el sastre, confeccionó varios trajes para el presidente Camps que fueron pagados, según se ha dicho, por Francisco Correa, el principal imputado en el caso Gürtel.Las actuaciones de Garzón tienen a los dirigentes peperos al límite del colapso nervioso. La portavoz del PP atacó muy duramente al juez Garzón diciendo que él ha acabado siendo la víctima de "la espiral que él mismo ha organizado.Pero esta trama llega muy arriba en el PP. Correa tenía un palco - en el Máster Series de Madrid - a su nombre y otra a nombre de su empresa muy concurridas por diversos dirigentes del PP, en el caso del palco a nombre de Correa asistieron a la hija y el yerno de Aznar. Interrogada sobre este punto Ana Botella, madre y suegra de los aludidos - que aparecen en varias fotos a el palco de Correa - solo ha sido capaz de afirmar que a su hija le gustan las fotos y que su hija tiene fotos con miles de personas. Pues yo de usted me preocuparía si todas son como Francisco Correa.Aunque creo que todo el mundo tiene derecho a defenderse creo que se deben hacer argumentos con más sentido común. Ana Mato ha sido salpicada por el caso Gürtel en que está imputado el exalcalde de Pozuelo, que fue su marido. La señora de Cospedal para defender a su compañera de partido ha decidido recorrer a Dios y al feminismo. No me haga reír, pobres mujeres y pobres derechos de las mujeres si dependiese de las mujeres del PP. Además, no sé que tiene que ver el feminismo en este asunto. A ver, si la señora Mato - aquella que dijo que los niños andaluces eran ignorantes - se ve salpicada por las actividades de los su exmarido por algo será. Quizá tienen negocios en común. La vicepresidenta del gobierno le ha leído la cartilla a de Cospedal.

1 comentari:

Patric ha dit...

De tot això destaco el que diu en els videos la portaveu del PP:
1. que el PP ha de donar ja explicacions sobre les acusacions que pesen sobre ells.
- Segurament no aclareixen res perquè no poden fer-ho i estan esperant que es pronunciï la justícia per poder dir alguna cosa.
2. que gràcies a Déu el que fan els marits no afecta les esposes.
- Penso que això és important, especialment si l'esposa de qualsevol dels imputats no té res a veure en l'assumpte.
3. que l'imputat ha donat explicacions i que com a Espanya prima la presumpció d'innocència, aquestes explicacions han de ser acceptades fins que es prova la culpabilitat de l'imputat.
- Estic d'acord que una persona no ha de ser tractada com a culpable fins que es provi la seva culpabilitat.

- Dius que ataquen al jutge Garzón pel fet que citi a molta gent a declarar. Crec que si els cita és perquè és necessari. És cert que al citar a tanta gent es genera una gran inquietud i alteració pública.
- Entenc que Garzón està investigant, com a part de la trama de corrupció, la confecció d'uns vestits per al president Camps que van ser pagats per Correa; això ha significat citar l'sastre, (la qual cosa no se si és necessari) i m'imagino l' escàndol que això implica.
- L'altre assumpte és la llotja de Correa en el Master Series de Madrid, que ell tenia, un al seu nom i un altre a nom de la vostra empresa, llotges molt concorreguts. Pel que sembla el jutge Garzón ha considerat necessari citar a declarar a totes les persones que van usar aquests llotges, fet que involucra a altes personalitats del PP que es van prendre fotografies en aquests llotges, les quals avui dia vindrien a ser proves d'algun tipus de relació de ells amb Correa.