31 de març 2009

Un edifici lleig



Fa dos anys van tancar les portes del cine París situat al Portal de l'Àngel, a pocs metres de l'edifici de Can Jorba, avui El Corte Inglés. L'edifici va ser enderrocat totalment i en el seu lloc s'ha construït l'edifici que veieu a la foto. L'edifici és lleig però en una altra zona de Barcelona, la Diagonal per exemple, passaria desapercebut. Al Portal de l'Àngel fa mal als ulls, trenca l'estètica arquitectònica d'aquest carrer de Barcelona.

-----

Hace dos años cerraron las puertas del cine París situado en el Portal de l'Àngel, a pocos metros del edificio de Can Jorba, hoy El Corte Inglés. El edificio fue derribado totalmente y en su lugar se ha construido el edificio que veis a la foto. El edificio es feo pero en otra zona de Barcelona, la Diagonal por ejemplo, pasaría desapercibido. En el Portal de l'Àngel hace daño en los ojos, rompe la estética arquitectónica de esta calle de Barcelona.

2 comentaris:

Patric ha dit...

És curiós que hagin col locat vidre a la façana, però no ens oblidem que en les antigues construccions hi ha molts grans vitralls meravellosos, amb colors i dibuixos. Podrien haver col locat a la façana una cosa semblant. Crec que seria fantàstic.

Jaume C. i B. ha dit...

Cert, les catedrals i esglésies tenen vitralls magnífics. Però això no és un vitrall, i l'edifici no té res de meravellós.