27 de març 2009

Peper independentista



L'Ajuntament de Cardedeu ha votat i aprovat una moció en favor de l'autodeterminació. Cap novetat. No ha estat el primer municipi de Catalunya ni serà l'últim que aprova mocions semblants. També ho ha fet el Parlament de Catalunya. El més sorprenent és que qui va proposar la moció va ser el regidor del PP, Alfredo Preñanosa, tot i que en el moment de la votació aquest home ha patit una indisposició que li ha impedit votar. Des del PP demanaven el seu cap en una safata i sembla que ha estat cridat per la direcció perquè vagi a donar explicacions a la seu del PP.

-----

El Ayuntamiento de Cardedeu ha votado y aprobado una moción en favor de la autodeterminación. Ninguna novedad. No ha sido el primer municipio de Catalunya ni será el último que aprueba mociones semejantes. También la ha aprobado el Parlament de Catalunya. Lo más sorprendente es que quien propuso la moción fue el concejal del PP, Alfredo Preñanosa, aunque en el momento de la votación este hombre ha sufrido una indisposición que le ha impedido votar. Desde el PP pedían su cabeza en una bandeja y parece que ha estado llamado por la dirección para que vaya a dar explicaciones a la sede del PP.

2 comentaris:

Patric ha dit...

Molt interessant, o sigui, ells han aprovat "el dret del poble a decidir lliurement, i per si mateixos, la forma de govern per la qual es regeixen, així com el de determinar a quina entitat estatal pertanyeran i, en última instància, a constituir, si així ho desitgessin, com Estat independent "; he entès que la notícia és que qui va proposar la moció fos un PP.

Jaume C. i B. ha dit...

Que un ajuntament a Catalunya aprovi una moció favorable a l'autodeterminació no és cap novetat, ha estat una més. La novetat és que qui ho ha proposat ha sigut un dirigent del PP.