10 de març 2009

La comissió dels espies de Madrid ja ha tancat

No sóc cap bruixot, simplement és que penso. Pot semblar una pedanteria però quan un pensa arriba a conclusions. Ja vaig dir que la comissió parlamentària de la Comunitat de Madrid que investiga la trama dels espies es tancaria sense treure l'entrellat de tota aquesta història, ho vaig dir i l'he encertat de ple. La comissió va muntar-se de molt mala gana i amb la clara intenció de fer el paperot davant de l'opinió pública però Esperanza Aguirre va encotillar de tal manera la investigació per que no servís per a res. I permeteu-me que faci una altra demostració de pedanteria. M'ho puc permetre. La investigació de la corrupció que afecta al PP quedarà en no res, sacrificaran quatre bocs expiatoris i es tancarà el cas. M'aposto un pollastre de plàstic que l'encerto. I no sóc cap bruixot.
-----
No soy ningún brujo, simplemente es que pienso. Puede parecer una pedantería pero cuando un piensa llega a conclusiones. Ya dije que la comisión parlamentaria de la Comunidad de Madrid que investiga la trama de los espías se cerraría sin sacar el intríngulis de toda esta historia, lo dije y la he acertado de lleno. La comisión se montó de muy mala gana y con la clara intención de hacer el papel ante la opinión pública pero Esperanza Aguirre encorsetó de tal manera la investigación por que no sirviese para nada. Y permítanme que haga otra demostración de pedantería. Me lo puedo permitir. La investigación de la corrupción que afecta al PP quedará en nada, sacrificarán cuatro chivos expiatorios y se cerrará el caso. Me apuesto un pollo de plástico a que lo acierto. Y no soy ningún brujo.

3 comentaris:

Patric ha dit...

Després de llegir el d'SOFICO crec que tu tens raó.

Anònim ha dit...

A qui, qui mana???? El pp ha fet caure un ministre en un paìs on no dimeteix mai ningú!! i a més pot tapar els seus draps bruts amb quatre darrera una mica de comèdia!!???

Jaume C. i B. ha dit...

Recorda que el Caudillo - aquell que sortia a les monedes i els segells - ho va deixar tot "atado y bien atado". Ara comencem a saber que volien dir amb això.