19 de maig 2010

Sentència? ==> Brindem per la independència!!

Compatriotes,

Dimecres 18 de maig es torna a reunir el Tribunal Constitucional…
És possible que aquesta vegada sí. I hem d'estar amatents.
Si és així i la sentència es fa pública al telenotícies del migdia, a les vuit del vespre hem d'anar tots a brindar per la independència davant la seu de la Generalitat, a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Si no us és possible, solidàriament, davant cadascun dels ajuntaments de Catalunya.
En el moment que es faci pública la sentència, us demanem que feu córrer aquesta convocatòria de manera massiva: personalment, per telèfon, SMS, correu electrònic o qualsevol mitjà que pugueu pensar.

Necessitem voluntaris a Barcelona per ajudar a muntar l'acte que hem preparat: des de servei d'ordre, a distribuir el cava per brindar i altres elements, o ajudar amb el muntatge de tarimes i similars. Convoquem totes les persones que vulguin col·laborar aquella mateixa tarda a partir de les 6, a la plaça de Sant Jaume (davant del "Pans").
Si podeu, confirmeu la vostra voluntat d'ajudar per correu electrònic, o al telèfon 676 862 397 (que només estarà actiu el mateix dia)
UN PAÍS LLIURE UN PAÍS MILLOR
Grup Acte de Sobirania
Compatriotas,

Miércoles 18 de mayo se vuelve a reunir el Tribunal Constitucional ...
Es posible que esta vez sí.
Y tenemos que estar atentos.

Si es así y la sentencia se hace pública en el telediario del mediodía, a las ocho de la tarde tenemos que ir todos a brindar por la independencia frente a la sede de la Generalitat, en la plaza de Sant Jaume de Barcelona.
Si no te es posible, solidariamente, ante cada uno de los ayuntamientos de Cataluña.

En el momento que se haga pública la sentencia, les pedimos correr esta convocatoria de forma masiva: personalmente, por teléfono, SMS, correo electrónico o cualquier medio que pueda pensar. Necesitamos voluntarios en Barcelona para ayudar a montar el acto que hemos preparado: desde servicio de orden, a distribuir el cava para brindar y otros elementos, o ayudar con el montaje de tarimas y similares.

Convocamos a todas las personas que quieran colaborar aquella misma tarde a partir de las 6, en la plaza de Sant Jaume (frente al "Panes"). Si puede, confirme su voluntad de ayudar por correo electrónico, o al teléfono 676862397 (que sólo estará activo el mismo día)

UN PAÍS LIBRE UN PAÍS MEJOR

Grupo Acto de Soberanía

grupactedesobirania@cmail.cat
www.actedesobirania.cat