22 de maig 2009

Grip A en una caserna




Soldats amb grip porcina


Una dotzena de soldats espanyols d'una caserna madrilenya han sigut posats sota quarantena perquè se sospita que podrien tenir la grip A - antigament grip porcina - i més de 450 soldats d'aquesta caserna no podran sortir de permís de cap de setmana tot i no haver-hi cap que hagi desenvolupat símptomes. Sembla que els 11 militars que van ser ingressats en l'hospital Gómez Ulla ja han rebut l'alta. Uns altres 48 estan sota vigilància.


El PP demana a la ministra de defensa que dimiteixi


L'assumpte que per sort pels militars sembla que no és greu pot convertir-se en un assumpte on el PP està disposat a fer el ridícul una vegada més ja que demanen la dimissió de la ministra de defensa Carme Chacón per no haver corregut a informar. S'ha de tenir molt poca vergonya que un partit que està ple de merda i on no dimiteix ningú encara que els enxampin vagi exigint dimissions de tothom. Si una grip - per molt porcina que sigui - hi ha de fer dimitir una ministra, que hauria de passar quan moren soldats perquè el ministre els fa viatjar en un munt de ferralla amb ales?. El desvergonyit exministre del YAK encara ocupa un escó en el Congrés dels Diputats.


-----


Soldados con gripe porcina


Una docena de guripas españoles de una cuartel madrileño han sido puestos bajo cuadragésima porque se sospecha que podrían tener la gripe A - antiguamente gripe porcina - y más de 450 guripas de esta cuartel no podrán salir de permiso de fin de semana todo y no haber ningún que haya desarrollado síntomas. Parece que los 11 militares que fueron ingresados en el hospital Gómez Ullà ya han recibido la alta. Otros 48 están bajo vigilancia.


El PP pide a la ministra de defensa que dimita


El asunto que por chorra por los militares parece que no es grave puede
convertirse en un asunto donde el PP está dispuesto a hacer el ridículo una vez más ya que piden la dimisión de la ministra de defensa Carme Chacón por no haber corrido a informar. Se debe tener muy poca vergüenza que un partido que está pleno de mierda y donde no dimite nadie aunque los pillen vaya exigiendo dimisiones de todo el mundo. Si una gripe - por muy porcina que sea - hay de hacer dimitir una ministra, que debería pasar cuando mueren soldados porque el ministro los fa viajar en un montón de chatarra con alas?. El sinvergonzón exministro del YAK aún ocupa un escaño en el Congreso de los Diputados.


1 comentari:

Patric ha dit...

Aquesta notícia també va aparèixer en els mitjans, diuen que "el brot va començar el 18 de maig, amb 13 casos sospitosos, van informar fonts de la Defensa. La xifra ha anat augmentant fins a 58 alumnes que han presentat símptomes de grip (febre molt alta, sobretot tot). Tots ells han estat aïllats en una part del recinte militar; diuen que els sospitosos estan en observació i que se'ls ha sotmès a tractament de antivirals (Defensa té el seu propi laboratori preparat per fabricar). Crida l'atenció que aquestes persones no hagin tingut contacte directe amb persones dels països on es va originar la grip, creuen que poden ser contagis de segon o tercer grau. Diuen que a Espanya encara que la malaltia sembla haver frenat la seva expansió, hi ha 107 casos confirmats, sense incloure els militars. Entenem que en el recinte militar hi ha 1.200 persones entre alumnes, professors i auxiliars.
Entenc que tot el món, quan passa una cosa així, comença a exercir les seves crítiques, però crec també que el govern espanyol com la majoria dels països "tenen activats tots els mecanismes de vigilància i actuen en estreta coordinació amb l'Organització Mundial de la Salut , sobre la base de protocols que marquen les autoritats sanitàries internacionals, ja que es tracta d'una pandèmia ". (Mentre Mèxic DF ha aixecat l'alerta sanitària, el virus H1N1 s'expandeix. Ja hi ha 11.034 afectats (791 més que el dimecres) a 41 països, dels que han mort 85 (5 més que el dia anterior).
Considero absurd es demani la dimissió de la ministra de Defensa perquè tothom coneix la situació i hi ha informació oficial, però com que la situació va canviant dia a dia segurament la informació no ha estat tan exacta. Però en aquests casos crec que és així.