6 de maig 2009

Berlusconi i les senyoresBerlusconi és una font d'escàndols permanent. D'una banda ha tingut l'estrambòtica idea de formar la llista electoral del seu partit per a les eleccions europees amb senyoretes de bon veure però de dubtosa capacitat per a l'exercici de la política. Clar que hi ha molta gent ficada en política que a més de ser inútils són lletjos, però crec que fer una llista així és una manca de respecte cap als votants italians i cap a l'Europarlament.
Les continues atencions que Berlusconi té cap a totes les senyores, excepte la seva, han fet que la seva senyora hagi perdut la paciència i li demani el divorci.
Un altre pollastre berlusconià ha sigut l'affaire amb una senyoreta de 17 anys que ell nega. Sembla que Berlusconi va assistir a una festa d'aniversari, la d'aquesta senyoreta, i algú va filtrar que ell i la senyoreta de 17 anys havien tingut un petit embolic. Berlusconi ho nega. Aquests només han estat alguns dels temes que s'han donat a conèixer en els últims dies, això al marge de les referències a Obama, els espectacles que organitza en les reunions internacionals i les declaracions poca-soltes.
-----

Berlusconi es una fuente de escándalos permanente. Por una parte ha tenido la estrambótica idea de formar la lista electoral de su partido para las elecciones europeas con señoritas de buen ver pero de dudosa capacidad para el ejercicio de la política. Claro que hay mucha gente metida en política que además de ser inútiles son feos, pero creo que hacer una lista así es una falta de respeto hacia los votantes italianos y hacia el Europarlamento.
Las continuas atenciones que Berlusconi tiene hacia todas las señoras, excepto la suya, han hecho que su señora haya perdido la paciencia y le pida el divorcio.
Otro pollo berlusconiano ha sido el affaire con una señorita de 17 años que él niega. Parece que Berlusconi asistió a una fiesta de aniversario, la de esta señorita, y alguien filtró que él y la señorita de 17 años habían tenido un pequeño lío. Berlusconi lo niega.
Estos solo han estado algunos de los temas que se han dado a conocer en los últimos días, eso al margen de las referencias a Obama, los espectáculos que organiza en las reuniones internacionales y las declaraciones majaderas.

1 comentari:

Patric ha dit...

En veritat crec que la gent que ocupa càrrecs públics sempre és objecte d'informes favorables o desfavorables, i de vegades malintencionats també. És clar que en aquest cas la seva dona li ha demanat el divorci i el que hauria de ser alguna cosa de la vida privada de les persones es transforma en un escàndol públic per ser ell un personatge públic. No es fa temps haurem de suportar el tema en els mitjans.