9 de maig 2009

La conya de la JustíciaLa Justícia a Espanya va dir fa molts anys Pedro Pacheco és una "conya". Dos exemples que s'han produït quasi a l'hora en són l'exemple més clar. Un vaixell de l'Armada espanyola va capturar un grup de pirates somalis i va anunciar-se que serien jutjats per l'Audiència Nacional. Doncs, poques hores més tard el fiscal - càrrec judicial que s'ha de preocupar per dur a terme l'acusació va despenjar-se amb la decisió que els tribunals espanyols no podien jutjar als pirates ja que hi ha un tractat firmat amb no sé quin país. Ara sembla que han de decidir que fer amb els pirates. I sembla també que els hauran de deixar lliures. L'altre cas que demostra clarament les paraules de Pedro Pacheco ha sigut la decisió del TSJ de Madrid d'acceptar que el PP es presenti com acusació particular en el judici pel cas Gürtel, el cas de corrupció que afecta al Partit Popular. Això és una presa de pel i una "conya"

-----

La Justicia en España dijo hace muchos años Pedro Pacheco que es un "cachondeo". Dos ejemplos que se han producido casi a la hora son su ejemplo más claro. Un barco de la Armada española capturó un grupo de piratas somalíes y se anunció que serían juzgados por la Audiencia Nacional. Pues, pocas horas más tarde el fiscal - cargo judicial que se debe preocupar por llevar a cabo la acusación se descolgó con la decisión de que los tribunales españoles no podían juzgar a los piratas ya que hay un tratado firmado con no sé que país. Ahora parece que deben decidir que hacer con los piratas. Y parece también que los deberán dejar libres. El otro caso de que demuestra claramente las palabras de Pedro Pacheco ha sido la decisión del TSJ de Madrid de aceptar que el PP se presente como acusación particular en el juicio por el caso Gürtel, el caso de corrupción que afecta al Partido Popular. Eso es una tomadura de pelo y un "cachondeo"..

1 comentari:

Patric ha dit...

M'imagino que es tracta dels vaixells que estan en el océano Indico patrullant la zona on actuaven els pirates somalis. Segurament si un vaixell de l'armada espanyola va capturar a uns pirates aquests hauran de ser jutjats per alguna cort internacional que determinen o fixen els països que són part de l'acord de patrullar aquesta zona.
Efectivament, llegint una mica més trobar que no és problema de la Justícia espanyola, la qual va pensar en jutjar els pirates en sòl espanyol, però resulta que la UE va subscriure un acord amb les autoritats de Kenya per traslladar a aquells que fossin arrestats al mar i, d'acord, ara s'estan fent gestions amb les autoritats d'aquest país per al seu trasllat a Kenya ".
En relació a l'altre assumpte, no entenc per què el PP no es podria presentar com a acusador particular en el judici en el cas Gürtel. Potser així volen demostrar que ells no sabien el que estava succeint.