7 de maig 2009

El PP darrera del PSOE segons les enquestes


En el Partit Popular no deuen entendre com és que malgrat la crisi econòmica i els atacs que ells i els seus mitjans de comunicació afins realitzen contra el govern ells continuen anant pel darrera del govern en la intenció de vot. El marge és mínim però el PSOE guanyaria al PP en el cas que les eleccions generals se celebressin ara. I Rajoy continua anant molt pel darrera de Zapatero, seguit de Rosa Díez, Duran i Lleida i en quart lloc Mariano Rajoy. Potser va sent hora que Mariano Rajoy i el seu partit comencin a fer una oposició seriosa i aportar alguna solució però per això haurien de saber i sembla que en el partit de Rajoy les úniques solucions que tenen són aquelles que ja s'han demostrat inútils i perjudicials.


Vídeo: Mariano Rajoy


Sondeig del CIS: PSOE 40,8% - PP 40%


En el Partido Popular no deben entender como es que a pesar de la crisis económica y los ataques que ellos y sus medios de comunicación afines realizan contra el gobierno ellos continúan yendo por detrás del gobierno en la intención de voto. El margen es mínimo pero el PSOE ganaría al PP en caso de que las elecciones generales se celebrasen ahora. Y Rajoy continúa yendo my por detrás de Zapatero, seguido de Rosa Díez, Duran i Lleida y en cuarto lugar Mariano Rajoy. Quizá va siendo hora que Mariano Rajoy y su partido empiecen a hacer una oposición seria y aportar alguna solución pero por eso deberían saber y parece que en el partido de Rajoy las únicas soluciones que tienen son aquellas que ya se han demostrado inútiles y perjudiciales.

1 comentari:

Patric ha dit...

No és molta la diferència que existeix entre el PSOE i el PP el que m'indica que la gent vota gairebé igual per ambdós, encara que ambdós tenen diferents ideologies i diferents mètodes, propostes o projectes, estils diferents. Un es diu socialista i l'altre és popular; els noms d'ambdós partits em indiquen al meu que estan adreçats a la gent. Jo crec que igual ambdós representen la majoria de la població que vota per ells, i independentment que un sigui primer o segon van a seguir votant per ells.
Crec que importa la quantitat de representants que tinguin en el parlament cadascun. Això podria donar-li l'altre el govern, a menys que políticament en relació a la resta de la UE, o altres raons internes, no fos convenient.