19 de maig 2009

Vandalisme contra el bicing

El servei del bicing barceloní hi ha estat des del seu naixement envoltat per la polèmica. Reconec que jo no l'he fet servir mai perquè tinc bicicleta. Llegeixo i escolto moltes queixes dels usuaris del bicing pel mal funcionament del servei però també s'ha de dir que el mal ús i el vandalisme fan molt per a que el bicing no funcioni correctament. Des de gent que s'enfilen aquestes bicicletes dues i fins i tot tres persones quan aquestes bicicletes estan pensades per a ser usades per una. Gent que es dedica a fer bestiesses per a les
que aquestes bicicletes no estan pensades. I sens dubte intents de treure les bicicletes de les estacions en les que estan dipositades fent servir la força. La foto la vaig fer dilluns i correspon a l'estació de bicing que hi ha davant del Palau de la Música. Crec que la imatge ho explica tot. Cadascú que carregui amb les seves culpes, especialment els vàndals que fan això. Sembla que durant els incidents posteriors a la celebració del títol del Barça els vàndals que s'enfrontaven als antiavalots van llençar una bicicleta del bicing contra els agents.

El servicio del bicing barcelonés hay estado desde su nacimiento rodeado por la polémica. Reconozco que yo no la he he servir nunca porque tengo bicicleta. Leo y escucho muchas quejas de los usuarios del bicing por el mal funcionamiento del servicio pero también se debe decir que el mal uso y el vandalismo hacen muchoy para que el bicing no funcione correctamente. Desde gente que se suben en estas bicicletas dos e incluso tres personas cuando estas bicicletas están pensadas para ser usadas por una. Gente que se dedica a hacer animaladas para las que estas bicicletas no están pensadas. Y sin duda intentos de sacar las bicicletas de las estaciones en las que están depositadas usando la fuerza. La foto la hice lunes y corresponde en la estación de bicing que hay delante del Palacio de la Música. Creo que la imagen lo explica todo. Cada uno que cargue con sus culpas, especialmente los vándalos que hacen eso. Parece que durante los incidentes posteriores a la celebración del título del Barça los vándalos que se enfrentaban a los antidisturbios lanzaron una bicicleta del bicing contra los agentes.

1 comentari:

Patric ha dit...

Jo crec que a vegades la gent no té cura amb els serveis públics perquè no són la seva propietat privada, i no tenen en compte que aquest servei és per al seu benestar, per al benestar de cada persona que utilitzi aquest servei en particular. Estic segura que si les bicicletes fossin d'ells, les cuidarían. El sentit de la propietat privada és molt forta. I el no cuidar el que és comú a tots ens indica absència de consciència social o educació al respecte.