21 de maig 2009

Francisco Camps declara davant de la Justícia

El president de la Generalidad Valenciana Francisco Camps ha declarat davant del jutge del TSJ de València. No sé com amb tants actes públics de suport a la seva persona ha tingut temps d'anar al tribunal però sembla que així ha sigut. Teòricament ha anat a declarar sobre els seus vestits de sastreria. Sembla que Camps no ha pogut aportar les factures d'haver-los pagat i és per això que continua imputat en la trama valenciana del cas Gürtel. En el vídeo que escoltareu hi ha les declaracions de Camps però també con ha estat recollida la notícia per la televisió PPública valenciana, Canal 9. Escoltant la notícia un pot pensar qualsevol cosa menys que es tracta de la notícia sobre algú que surt o entra d'un tribunal amb les aclamacions favorables a Camps. No es tracta d'un mitin del PP, encara que ho sembli, així és com Canal 9 informa sobre la visita de Francisco Camps a la justícia.
El presidente de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha declarado delante del juez del TSJ de Valencia. No sé como con tantos actas públicos de apoyo a su persona ha tenido tiempo de ir al tribunal pero parece que así ha sido. Teóricamente ha ido a declarar sobre sus trajes de sastrería. Parece que Camps no ha podido aportar las facturas de haberlos pagado y es por eso que continúa imputado en la trama valenciana del caso Gürtel. En el vídeo que escucharéis hay las declaraciones de Camps pero también cono ha estado recogida la noticia por la televisión PPública valenciana, Canal 9. Escuchando la noticia un bote pensar cualquier cosa menos que se trata de la noticia sobre alguien que sale o entra de un tribunal con las aclamaciones favorables a Camps. No se trata de uno mitin del PP, aunque lo parecí, así es como Canal 9 informa sobre la visita de Francisco Camps a la justicia.

1 comentari:

Patric ha dit...

M'has fet molt riure amb aquest article ... començant per la caricatura. I després els comentaris: "El president de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha declarat davant del jutge del TSJ de València. No sé com amb tants actes / actes públics de suport a la seva persona ha tingut temps d'anar al tribunal però sembla que així ha estat ", però crec que la comparació de camps amb Jesucrist en el vídeo no és molt feliç.