18 de maig 2009

Zapatero promet el que han de complir altresZapatero a més de no complir amb el que ell promet té el mal costum de prometre coses que en realitat corresponen als altres o correspondrien. M'estic referint als 2000 euros que "rebran" els compradors d'automòbils. La idea és bona i ha de servir per ajudar al sector de l'automòbil. Però no tot és tant bonic com sembla. El problema de Zapatero és que ha promés que d'aquests 2000 euros 500 els posa l'Estat, 500 les Comunitats Autònomes i 1000 els concessionaris. Promet 1500 euros que els han de pagar altres i el que és pitjor, sense consultar als que han de posar els diners. Des de Catalunya s'ha dit que primer s'ha d'arreglar el tema del finançament ja que la caixa de la Generalitat està seca. No es poden prometre coses que comprometen a uns altres sense primer arribar a un acord amb aquests.

-----

Zapatero además de no cumplir con lo que él promete tiene la mala costumbre de prometer cosas que en realidad corresponden a los otros o corresponderían. Me estoy refiriendo a los 2000 euros que "recibirán" los compradores de automóviles. La idea es buena y sirve para ayudar al sector del automóvil. Pero no todo es tan bonito como parece. El problema de Zapatero es que ha prometido que de estos 2000 euros 500 los pone el Estado, 500 las Comunidades Autónomas y 1000 los concesionarios. Promete 1500 euros que los tienen que pagar otros y lo que es peor, sin consultar a los que deben poner el dinero. Desde Catalunya se ha dicho que primero se ha de arreglar el tema de la financiación ya que la caja de la Generalitat está seca. No se pueden prometer cosas que comprometen a otros sin primero llegar a un acuerdo con estos.

1 comentari:

Patric ha dit...

M'he rigut molt amb aquest article, el trobo graciosísimo. M'encanta Zapatero com mag traient 2000 euros del barret ... Està molt bona la caricatura ...!