29 de maig 2009

Va d'avions oficials




Durant l'anterior campanya electoral i la precampanya el PP i la caverna mediàtica va carregar contra l'ús del cotxe oficial que fan els dirigents d'altres partits. D'una banda va sortir la tauleta supletòria del cotxe del president del Parlament de Catalunya Ernest Benach o el cost d'altres cotxes oficials però quan les coses es fan sense pensar i un no està net hi surt la merda només aixecar les estores, i de merda en el PP n'hi ha un munt. Ells que van criticar tant el que costaven els cotxes oficials sense pensar que el cotxe oficial de l'Estat està en mans d'un dirigent del PP per un valor de més de 500 mil euros. El candidat del PP a la presidència de la Xunta de Galícia va anunciar que ell substituiria el cotxe oficial del president per un cotxe de fabricació gallega, un Citröen, ho va dir sense pensar que en la fàbrica gallega de Citröen es fabriquen furgonetes. Algú va començar a parlar de la Feijooneta. Jo vaig publicar un article dels meus al voltant d'aquest assumpte. Aquesta sembla que serà la campanya electoral dels avions. El PP ha començat a carregar contra Zapatero per l'ús que aquest va fer de l'avió oficial per traslladar-se a un acte oficial oblidant fins que li han recordat que Rajoy va fer servir un avió de les forces armades per assistir a un acte del partit. Rajoy diu que el va fer servir per anar a un acte del PP a Balears l'any 2003 quan era ministre del govern d'Aznar. En la seva declaració Rajoy ho nega, diu que va viatjar en la seva condició de president del consell del Patrimoni Nacional de la que hi ha poques referències en la premsa tot i que si que n'hi ha moltes sobre la seva
reunió amb dirigents del seu partit i un mitin del partit Popular. A mi personalment me la porta fluixa si Rajoy va anar en qualitat de ministre, de president del patronat, de dirigent del PP o de marcià, Mariano Rajoy era ministre i ho era les 24 hores del dia, si considera incorrecte l'ús d'avions de les FFAA per part de Zapatero per anar a un mitin del PSOE també ho és que ell, Mariano Rajoy, usés un avió de les FFAA per anar a un mitin i per trobar-se amb dirigents del seu partit. Criticar que els altres fan el mateix que un ha fet abans és tenir molt poca vergonya.


------


Video: Mariano Rajoy parlant de l'ús d'avions oficials


-----


Durante la anterior campaña electoral y la precampaña el PP y la caverna mediática cargó contra el uso del coche oficial que hacen los dirigentes de otros partidos. Por una parte salió la mesilla supletoria del coche del presidente del Parlament de Catalunya Ernest Benach o el coste de otros coches oficiales pero cuando las cosas se hacen sin pensar y uno no está limpio sale la mierda con solo levantar las esteras, y de mierda en el PP hay un montón. Ellos que criticaron tanto lo que costaban los coches oficiales sin pensar que el coche oficial más caro del Estado está en manos de un dirigente del PP por un valor de más de 500 mil euros. El candidato del PP a la presidencia de la Xunta de Galicia anunció que él sustituiría el coche oficial del presidente por un coche de fabricación gallega, un Citröen, lo dijo sin pensar que en la fábrica gallega de Citröen se fabrican furgonetas. Alguien empezó a hablar de la Feijooneta. Yo publiqué un artículo de mis alrededor de este asunto. Esta parece que será la campaña electoral de los aviones. El PP ha empezado a cargar contra Zapatero por el uso que este hizo del avión oficial por trasladarse a un acto oficial olvidando hasta que le han recordado que Rajoy hizo servir un avión de las fuerzas armadas por asistir a un acto del partido. Rajoy dice que lo hizo servir por ir a un acto del PP a Baleares el año 2003 cuando era ministro del gobierno de Aznar. En su declaración Rajoy lo niega, dice que viajó en su condición de presidente del consejo del Patrimonio Nacional de la que hay pocas referencias en la prensa aunque si que hay muchas sobre su reunión con dirigentes de su partido y un mitin del partido Popular. A mí personalmente me la puerta floja si Rajoy fue en calidad de ministro, de presidente del patronato, de dirigente del PP o de marciano, Mariano Rajoy era ministro y lo era las 24 horas del día, si considera incorrecto el uso de aviones de las FFAA por parte de Zapatero por ir a un mitin del PSOE también lo es que él, Mariano Rajoy, usase un avión de las FFAA por ir a un mitin y por encontrarse con dirigentes de su partido. Criticar que los otros hacen el mismo que un ha hecho antes es tener muy poca vergüenza.

1 comentari:

Patric ha dit...

L'únic avió oficial que existeix a Xile és de la Força aèria, i l'única que pot usar és la presidenta de la República. No se com és en altres països.