8 de set. 2012

Manos Limpias ha denunciat els municipis “lliures”

Manos Limpias ha denunciat els municipis “lliures” 

El sindicat ultradretà Manos Limpias ha denunciat Sant Pere de Torelló i Calldetenes per haver-se proclamat “territori català lliure”. Els fatxes acusen ambdós ajuntaments de prevaricació i coaccions a les institucions de l’Estat. Un diari (molt) espanyol(ista) deia fa uns dies que Sant Pere de Torelló li havia declarat la guerra a Espanya. Manos Limpias ha denunciat també davant la Delegació del Govern a Barcelona – (la virreina) Llanos de Luna – a Sant Pere de Torelló i Calldetenes i ha demanat que la Delegació del Govern revoqui ambdues mocions per “ser nul·les de ple dret i il·lícites”. Si el sindicat ultradretà creu que la proclamació de “territori català lliure” és nul·la i il·lícita és absurd que demanin la revocació d’aquestes mocions.

ERC va fer seves aquestes mocions i han registrat al Parlament una proposició de resolució per votar en el termini màxim de dos mesos si es declara unilateralment la independència de Catalunya.

Arenys de Munt, un municipi petit de Catalunya va iniciar la onada de consultes independentistes que van anar celebrant-se arreu de Catalunya, fins i tot a la ciutat de Barcelona. Ara han estat Sant Pere de Torelló i Calldetenes, dos municipis osonencs que han iniciat una onada nova cap a la independència.

 

 

 

 

 

Manos Limpias ha denunciado los municipios "libres" 

El sindicato ultraderechista Manos Limpias denunció a Sant Pere de Torelló y Calldetenes por haberse proclamado "territorio catalán libre". Los fachas acusan ambos ayuntamientos de prevaricación y coacciones a las instituciones del Estado. Un diario (muy) español(ista) decía hace unos días que Sant Pere de Torelló le había declarado la guerra a España. Manos Limpias ha denunciado también ante la Delegación del Gobierno en Barcelona - (la virreina) Llanos de Luna - en Sant Pere de Torelló y Calldetenes y pidió que la Delegación del Gobierno revoque ambas mociones por "ser nulas de pleno derecho y ilícitas". Si el sindicato ultraderechista cree que la proclamación de "territorio catalán libre" es nula e ilícita es absurdo que pidan la revocación de estas mociones.

ERC hizo suyas estas mociones y han registrado en el Parlamento una proposición de resolución para votar en el plazo máximo de dos meses si se declare unilateralmente la independencia de Catalunya.

Arenys de Munt, un municipio pequeño de Cataluña inició la ola de consultas independentistas que fueron celebrándose por toda Cataluña, incluso en la ciudad de Barcelona. Ahora han sido Sant Pere de Torelló y Calldetenes, dos municipios de Osona que han iniciado una ola nueva hacia la independencia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla que aquest seria un cami a seguir per lliurar-nos d'una vegada i després de 300 anys del jou d'Espanya.

Jaume C. i B. ha dit...

El president de la Generalitat i el Parlament de Catalunya tenen la oportunitat de fer història si demà escolten el clam que se sentirà als carrers de Barcelona demà.