17 de nov. 2008

La Guàrdia Civil impedeix a la Falange accedir al Valle de los Caídos

Una caravana de falangistes composta per dos autobusos i diversos automòbils plens d'individus d'aquesta ideologia vestits amb l'uniforme de Falange han sigut interceptats per la Guàrdia Civil a les portes del Valle de los Caídos on pretenien fer un homenatge al fundador de la Falange, José Antonio Primo de Rivera, sepultat allà al costat del dictador Franco. Els vehicles tenien el seu origen a Madrid i Santander. Després de donar mitja volta han decidit anar a protestar contra el govern espanyol (PSOE) intentant arribar fins a la seu que aquest partit té al carrer Ferraz. Però el dispositiu de seguretat els ha impedit accedir al recinte. Els feixistes s'han posat a cantar el "Cara al Sol" i han resat un Pare Nostre.
Fins aquí la notícia. Ara la meva opinió. Crec que els haurien d'haver deixat entrar, haver tancat tots els accessos amb ells a dins.
Una caravana de falangistas compuesta por dos autobuses y varios automóviles llenos de individuos de esta ideología vestidos con el uniforme de Falange han sido interceptados por la Guardia Civil a las puertas del Valle de los Caídos donde pretendían hacer un homenaje al fundador de la Falange, José Antonio Primo de Rivera, sepultado allá en el lado del dictador Franco. Los vehículos tenían su origen a Madrid y Santander. Tras dar media vuelta han decidido ir a protestar contra el gobierno español (PSOE) intentando llegar hasta la sede que este partido tiene en la calle Ferraz. Pero el dispositivo de seguridad los ha ha acceder en el recinto. Los fascistas se han puesto a cantar el "Cara al Sol" y han rezado un Padre Nuestro.
Hasta aquí la noticia. Ahora mi opinión. Creo que les deberían haber dejado entrar, haber cerrado todos los accesos con ellos dentro.