7 de gen. 2013

Sánchez Camacho i els talibans

Sánchez Camacho i els talibans 

La presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho ha acusat el govern de la Generalitat d’estar format per “talibans, separatistes i radicals sotmesos a ERC” que tenen el propòsit que Catalunya trenqui amb Espanya.

Un talibà és, segons el diccionari de la RAE:
talibà.
1. adj. Pertanyent o relatiu a certa milícia integrista musulmana.
2. com. Integrant d'aquesta milícia.

És una milícia integrista islàmica d’Afganistan que pretén establir una república islàmica que es regeix per una interpretació estricta de l’Alcorà. El terme “talibà” significa “estudiant” i fa referència als estudiants de l’Alcorà. Ni ERC ni CiU pretenen instaurar una república islàmica ni un règim teocràtic, de fet, el terme emprat és “dret a decidir”, poques coses hi ha de tan democràtiques com poder decidir el nostre futur. Sorprèn que un partit reaccionari com el Partit Popular que en alguns temes està molt influït pels sectors més conservadors de l’Església Catòlica – encapçalats per l’ultracatòlic cardenal Rouco Varela - que fan la seva peculiar interpretació dels textos bíblics, es dediqui a acusar partits democràtics de ser un grapat de fanàtics religiosos, potser li convindria a l’espanyolista Sánchez Camacho tornar a agafar els llibres i posar-se a estudiar, veig que no només és una ignorant en matèries com les matemàtiques, història i geografia, tampoc sap res sobre les ideologies i les creences, tot i que dedicant-se a la política hauria de conèixer una mica més aquestes matèries i no parlar amb la lleugeresa que la caracteritza. Una de les altres dedicacions de la senyora Sánchez Camacho és llançar auguris apocalíptics que li són desmentits per la crua realitat.

 

 

 

Sánchez Camacho y los talibanes 

La presidenta del PP en Catalunya, Alicia Sánchez Camacho ha acusado al gobierno de la Generalitat de estar formado por "talibanes, separatistas y radicales sometidos a ERC" que tienen el propósito de que Catalunya rompa con España.

Un talibán es, según el diccionario de la RAE:
talibán.
1. adj. Perteneciente o relativo a cierta milicia integrista musulmana.
2. com. Integrante de esta milicia.

Es una milicia integrista islámica de Afganistán que pretende establecer una república islámica que se rige por una interpretación estricta del Corán. El término "talibán" significa "estudiante" y hace referencia a los estudiantes del Corán. Ni ERC ni CiU pretenden instaurar una república islámica ni un régimen teocrático, de hecho, el término empleado es "derecho a decidir", pocas cosas hay tan democráticas como poder decidir nuestro futuro. Sorprende que un partido reaccionario como el Partido Popular que en algunos temas está muy influido por los sectores más conservadores de la Iglesia Católica - encabezados por el ultracatólico cardenal Rouco Varela - que hacen su peculiar interpretación de los textos bíblicos, se dedique a acusar partidos democráticos de ser un puñado de fanáticos religiosos, quizá le convendría al españolista Sánchez Camacho volver a coger los libros y ponerse a estudiar, veo que no sólo es una ignorante en materias como las matemáticas, historia y geografía, tampoco sabe nada sobre las ideologías y las creencias, aunque dedicándose a la política debería conocer un poco más estas materias y no hablar con la ligereza que la caracteriza. Una de las otras dedicaciones de la señora Sánchez Camacho es lanzar augurios apocalípticos que le son desmentidos por la cruda realidad.

2 comentaris:

Oliva ha dit...

AQUESTA RECAUXUTADA,NI"MENTARLA"...EL BUIT TOTAL,ELLA BUSCA FER SOROLL,DONCS SILENCI------

Jaume C. i B. ha dit...

És preocupant que la senyora Sánchez Camacho empri aquests pobres arguments. La passada campanya electoral la va retratar.