8 de gen. 2013

Vidal-Quadras demana l’empresonament de Mas i Junqueras

Vidal-Quadras demana l’empresonament de Mas i Junqueras 

Si encara hi ha algú que cregui que la democràcia està consolidada a Espanya la realitat li demostrarà que la democràcia no només no està consolidada sinó que probablement està morint-se mica a mica. El procés sobiranista iniciat a Catalunya l’11 de setembre de 2012 ha aconseguit que el nacionalisme espanyol es tregui la màscara de demòcrata que s’havia posat després de l’intent de cop d’Estat de 1981.

És cert que hi havia mitjans de comunicació que no amagaven les seves preferències pels règims totalitaris, almenys en això la “caverna mediàtica” era més honesta que els partits polítics com el PP, que provaven de dissimular, sense gaire èxit, tot s’ha de dir. Alguns dirigents del PP, intentant passar per demòcrates de tota la vida, em recorden al doctor Strangelove, un dels tres personatges interpretats per Peter Sellers a la sàtira de Kubrick “DoctorStrangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb un científic nazi que treballa d’assessor del president dels Estats Units, paper també interpretat per Sellers. Una de les característiques del doctor Strangelove és que el seu braç té una certa propensió a fer la salutació feixista com si tingués vida pròpia. A alguns dirigents del PP els impossible controlar el franquista que porten dins seu, potser no volen. I

Vidal-Quadras, tertulià intereconòmic, apologista del colpisme i diputat i vicepresident del Parlament Europeu quan les seves activitats anteriorment citades li ho permeten, ha demanat que el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el president d’ERC, Oriol Junqueras, siguin empresonats. Demana al líder del PP i president del govern espanyol que reformi el Codi Penal amb l’argument que “la secessió es reintrodueix al delicte de traïció, i la ruptura de la unitat nacional al de rebel·lió, encara que la ruptura es faci sense violència” i segons Alejo, el colpista, “la desobediència d'una autoritat a una sentència judicial” ha de ser castigada amb la “presó, no com ara, que té multa o inhabilitació”. Immediatament en Vidal-Quadras va afirmar que “no em preocupa tant el que facin Mas i Junqueras, que són dos 'personajillos' que la història enterrarà aviat, sinó l'actitud del govern central. Estic esperant que el president del govern central aparegui en una ocasió solemne i digui el que s'ha de dir en aquests moments: que aquest referèndum no se celebrarà”. S’equivoca, senyor Vidal-Quadras, és vostè qui està enterrat al Parlament Europeu, el lloc on el Partit Popular, el seu partit, envia els seus dirigents políticament acabats. De vostè d’aquí a uns anys només el recordarem com un personatge sinistre que va trair el seu propi país d’obra i de paraula. Vostè, senyor Vidal-Quadras, és qui ara ja té el menyspreu que es guanyen a pols els traïdors i col·laboracionistes. El mariscal Petain, ara recordat com un traïdor a França, tot i que se li reconeix que va ser un dels herois de la Primera Guerra Mundial, llàstima que arruïnés aquest prestigi durant la Segona Guerra Mundial, en canvi, Vidal-Quadras no ha fet mai res de bo per Catalunya, sempre ha estat un traïdor.

Que la resposta a un procés cap a la independència pacífic i democràtic, iniciat pel poble de Catalunya el passat 11 de setembre, sigui, per part de l’Estat espanyol amenaçar amb l’engarjolament dels nostres principals representants electes i la supressió de les nostres institucions de govern, com ja van fer abans Felip V, Primo de Rivera i Franco, evidencia el tarannà totalitari del Regne d’Espanya.

 

 

 

 

 

 

Vidal-Quadras pide el encarcelamiento de Mas y Junqueras
 
Si todavía hay alguien que crea que la democracia está consolidada en España la realidad le demostrará que la democracia no sólo no está consolidada sino que probablemente está muriéndose poco a poco. El proceso soberanista iniciado en Catalunya el 11 de septiembre de 2012 ha conseguido que el nacionalismo español se quite la máscara de demócrata que se había puesto tras el intento de golpe de Estado de 1981.

Es cierto que había medios de comunicación que no escondían sus preferencias por los regímenes totalitarios, al menos en esto la "caverna mediática" era más honesta que los partidos políticos como el PP, que trataban de disimular, sin mucho éxito, todo se ha de decir. Algunos dirigentes del PP, intentando pasar por demócratas de toda la vida, me recuerdan al doctor Strangelove, uno de los tres personajes interpretados por Peter Sellers en la sátira de Kubrick "Doctor Strangelove or: How ILearned to Stop Worrying and Love the Bomb", un científico nazi que trabaja de asesor del presidente de Estados Unidos, papel también interpretado por Sellers. Una de las características del doctor Strangelove es que su brazo tiene una cierta propensión a hacer el saludo fascista como si tuviera vida propia. A algunos dirigentes del PP les imposible controlar el franquista que llevan dentro de sí, puede que no quieren. Y Vidal-Quadras, tertuliano intereconómico, apologista del golpismo y diputado y vicepresidente del Parlamento Europeo cuando sus actividades anteriormente citadas se lo permiten, ha pedido que el presidente de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, y el presidente de ERC, Oriol Junqueras , sean encarcelados. Pide al líder del PP y presidente del gobierno español que reforme el Código Penal con el argumento de que "la secesión se reintroduce al delito de traición, y la ruptura de la unidad nacional al de rebelión, aunque la ruptura se haga sin violencia "y según Alejo, el golpista," la desobediencia de una autoridad a una sentencia judicial "debe ser castigada con la" cárcel, no como ahora, que tiene multa o inhabilitación ". Inmediatamente en Vidal-Quadras afirmó que "no me preocupa tanto lo que hagan Mas y Junqueras, que son dos 'personajillos' que la historia enterrará pronto, sino la actitud del gobierno central. Estoy esperando que el presidente del Gobierno aparezca en una ocasión solemne y diga lo que hay que decir en estos momentos: que este referéndum no se celebrará". Se equivoca, señor Vidal-Quadras, es usted quien está enterrado en el Parlamento Europeo, el lugar donde el PP, su partido, envía sus dirigentes políticamente acabados. De usted dentro de unos años sólo lo recordaremos como un personaje siniestro que traicionó su propio país de obra y de palabra. Usted, señor Vidal-Quadras, es quien ahora ya tiene el desprecio que se ganan a pulso los traidores y colaboracionistas. El mariscal Petain, ahora recordado como un traidor a Francia, aunque se le reconoce que fue uno de los héroes de la Primera Guerra Mundial, lástima que arruinara este prestigio durante la Segunda Guerra Mundial, en cambio, Vidal-Quadras no ha hecho nunca nada bueno por Catalunya, siempre ha sido un traidor.

Que la respuesta a un proceso hacia la independencia pacífico y democrático, iniciado por el pueblo de Catalunya el pasado 11 de septiembre, sea por parte del Estado español amenazar con la encarcelamiento de nuestros principales representantes electos y la supresión de nuestras instituciones de gobierno, como ya hicieron antes Felipe V, Primo de Rivera y Franco, evidencia el talante totalitario del Reino de España.