30 de gen. 2013

Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?

Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra? 

Segons Alícia Sánchez Camacho, presidenta del Partit Popular a Catalunya per la gràcia del diví dit de Rajoy, té la gosadia pròpia de la ignorància o de la bogeria, i dia si, dia també, es dedica a fer declaracions cada dia més esbojarrades. Per exemple, ara acusa el president Mas i el líder d’Esquerra, Oriol Junqueras, de voler crear una mena d’Estat feixista per voler organitzar un referèndum o consulta a la ciutadania sobre la independència. També afirma la susdita representant de la ultradreta espanyolista a Catalunya que Mas i Junqueras volen acabar amb la separació de poders per controlar-ho tot, de fet, això és justament el que està fent el govern espanyol des de que el Partit Popular ha arribat al poder.

Sánchez Camacho sent dirigent del Partit Popular hauria de saber millor que el partit del qual ella és dirigent si que té una gran relació amb el feixisme. El PP va ser fundat per Manuel Fraga Iribarne, un senyor que havia estat ministre del règim franquista i que l’any 1968 deia "Catalunya va ser ocupada per Felip IV, va ser ocupada per Felip V, que la va vèncer, va ser bombardejada pel general Espartero, que era un general revolucionari, i la vam ocupar el 1939 i estem disposats a tornar-la a ocupar tantes vegades com sigui necessari i per això estic disposat a agafar de nou el fusell. Per tant, ja saben vostès a què atenir, i aquí tinc el mosquet per tornar-lo a utilitzar” Altres dirigents del seu partit, com Mayor Oreja han lloat l’anterior règim, o Vidal-Quadras defensant el colpisme.

Sánchez Camacho és una habitual de les tertúlies d’Intereconomía, una cadena de televisió destacada per fer apologia del feixisme, i és dirigent d’un partit que no té les seves arrels en la democràcia sinó en una dictadura feixista.

Mas i Junqueras defensen la celebració d’una consulta on els catalans podrem decidir quin país volem, això és la democràcia, una democràcia que a la senyora Sánchez Camacho i els seus feixistes no agrada, i on fins i tot els que estan en contra podran votar malgrat que ells – els feixistes del Partit Popular i C’s - el que no volen és que votem nosaltres.

 

 

 

 

 

Quousque tandem abutere, Alicia Sánchez Camacho, patientia nostra?

Según Alicia Sánchez Camacho, presidenta del Partido Popular en Cataluña por la gracia del divino dedo de Rajoy, tiene la osadía propia de la ignorancia o de la locura, y día sí, día también, se dedica a hacer declaraciones cada día más alocadas. Por ejemplo, ahora acusa al presidente Mas y el líder de Esquerra, Oriol Junqueras, de querer crear una especie de Estado fascista por querer organizar un referéndum o consulta a la ciudadanía sobre la independencia. También afirma la susodicha representante de la ultraderecha españolista en Cataluña que Mas y Junqueras quieren acabar con la separación de poderes para controlar todo, de hecho, eso es justamente lo que está haciendo el gobierno español desde que el Partido Popular ha llegado al poder.

Sánchez Camacho siendo dirigente del PP debería saber mejor que el partido del cual ella es dirigente si que tiene una gran relación con el fascismo. El PP fue fundado por Manuel Fraga Iribarne, un señor que había sido ministro del régimen franquista y que en el año 1968 decía "Cataluña fue ocupada por Felipe IV, fue ocupada por Felipe V, que la venció, fue bombardeada por lo general Espartero, que era un general revolucionario, y la ocupamos en 1939 y estamos dispuestos a volver a ocupar tantas veces como sea necesario y por ello estoy dispuesto a coger de nuevo el fusil. Por tanto, ya saben ustedes a qué atenerse, y aquí tengo el mosquete para volverlo a utilizar "Otros dirigentes de su partido, como Mayor Oreja han alabado el anterior régimen, o Vidal-Quadras defendiendo el golpismo.

Sánchez Camacho es una habitual de las tertulias de Intereconomía, una cadena de televisión destacada por hacer apología del fascismo, y es dirigente de un partido que no tiene sus raíces en la democracia sino en una dictadura fascista.

Mas y Junqueras defienden la celebración de una consulta donde los catalanes podremos decidir qué país queremos, eso es la democracia, una democracia que a la señora Sánchez Camacho y sus fascistas no gusta, y donde incluso los que están en contra podrán votar a pesar de que ellos - los fascistas del PP y C 's - lo que no quieren es que votemos nosotros.