31 de gen. 2012

Benvingut al Regne Corruptocràtic i Feixista d’Espanya

Benvingut al Regne Corruptocràtic i Feixista d’Espanya

Corruptocràcia

L’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps ha estat declarat no culpable, que encara que ho pugui semblar no és el mateix que ser declarat innocent. Estava acusat del delicte de suborn impropi. El judici ha estat amb jurat popular i s’ha celebrat a València. Aquest tribunal estava format per ciutadans valencians, i cal recordar que fa vuit mesos Camps va guanyar les eleccions de manera clara malgrat estar imputat dels delictes pels quals ha estat jutjat.
Ara han estat 9 conciutadans de Camps els que l’han declarat no culpable. Durant el judici s’han escoltat unes cintes que ens mostren un estil de fer política que fan vergonya a qualsevol que no sigui un barrut. El més sorprenent ha estat l’escrit ple de faltes d’ortografia del jurat popular, un tema que mereix un article apart.
Feixisme

Jutjar a Espanya els crims del franquisme és missió impossible i el més incomprensible és que grups feixistes aconsegueixin asseure a la banc dels acusats al jutge que va instruir la causa contra aquests crims. Els feixistes, inclosos alguns importants mitjans de la premsa espanyola i dirigents polítics al•leguen que està vigent una llei de l’any 1977 que els mateixos feixistes van aprovar per garantir-se la impunitat. No els calia aquesta llei amb els tribunals que hi ha a Espanya.
Que un sindicat feixista, Manos Limpias, es querelli contra el jutge Garzón per instruir la causa contra els crims del franquisme és una vergonya, que el sistema judicial espanyol hi col•labori és inacceptable. La Justícia a Espanya és un d’aquests pilars de l’Estat que no ha estat capaç de democratitzar-se i que en aquest assumpte no fa justícia sinó que s’ha convertit en el còmplice dels crims de l’anterior règim.
L’”Spain is different” torna

Manuel Fraga va ser l’impulsor de l’arribada del turisme a Espanya els anys 60, el turisme va convertir-se en la principal font d’ingressos d’Espanya, i d’aquella època és aquell famós lema “Spain is different”. Toros, flamenc, sol, platja i paella eren els atractius amb els quals Espanya es venia al Món. Manuel Fraga ha mort però el seu esperit segueix ben viu en els actuals ministres del PP. El govern espanyol vol acabar amb les campanyes de promoció turística que fa cada Comunitat Autònoma i recuperar els vells estereotips espanyol, encara que de fet aquests mai havien desaparegut.

Vídeo: JOSÉ LUÍS PEÑAS ENTREVISTAT PER JORDI BASTÉ 1 DE 2

http://www.youtube.com/watch?v=ozhXrAq4P_g

Vídeo: JOSÉ LUÍS PEÑAS ENTREVISTAT PER JORDI BASTÉ 2 DE 2

http://www.youtube.com/watch?v=nMaD27Z4jV4

Vídeo: FRANCISCO CAMPS DESPRÉS DEL JUDICI EN QUÈ VA SER DECLARAT NO CULPABLE

http://www.youtube.com/watch?v=QEzM_yQ25bwBienvenido al Reino Corruptocràtic y Fascista de España


Corruptocràcia

El ex presidente de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps ha sido declarado no culpable, que aunque lo pueda parecer no es lo mismo que ser declarado inocente. Estaba acusado del delito de cohecho impropio. El juicio ha sido con jurado popular y se ha celebrado en Valencia. Este tribunal estaba formado por ciudadanos valencianos, y hay que recordar que hace ocho meses Camps ganó las elecciones de forma clara a pesar de estar imputado de los delitos por los que ha sido juzgado. Ahora han sido 9 conciudadanos de Camps los que lo han declarado no culpable. Durante el juicio se han escuchado unas cintas que nos muestran un estilo de hacer política que dan vergüenza a cualquiera que no sea un caradura.

Lo más sorprendente ha sido el escrito lleno de faltas de ortografía del jurado popular, un tema que merece un artículo aparte.
Fascismo

Juzgar en España los crímenes del franquismo es misión imposible y lo más incomprensible es que grupos fascistas logren sentarse en la banquillo de los acusados al juez que instruyó la causa contra estos crímenes. Los fascistas, incluidos algunos importantes medios de la prensa española y dirigentes políticos alegan que está vigente una ley de 1977 que los mismos fascistas aprobaron para garantizarse la impunidad. No les hacía falta esta ley con los tribunales que hay en España. Que un sindicato fascista, Manos Limpias, se querelle contra el juez Garzón para instruir la causa contra los crímenes del franquismo es una vergüenza, que el sistema judicial español colabore es inaceptable. La Justicia en España es uno de esos pilares del Estado que no ha sido capaz de democratizarse y que en este asunto no hace justicia sino que se ha convertido en el cómplice de los crímenes del anterior régimen.
El "Spain is different" vuelve

Manuel Fraga fue el impulsor de la llegada del turismo en España en los años 60, el turismo se convirtió en la principal fuente de ingresos de España, y de aquella época es el famoso lema "Spain is different" . Toros, flamenco, sol, playa y paella eran los atractivos con los que España se vendía en el Mundo.Manuel Fraga ha muerto pero su espíritu sigue vivo en los actuales ministros del PP. El gobierno español quiere acabar con las campañas de promoción turística que hace cada Comunidad Autónoma y recuperar los viejos estereotipos españoles, aunque de hecho éstos nunca habían desaparecido.