23 d’oct. 2011

Rouco Varela y cierra España

Rouco Varela y cierra España


L'Església espanyola amb el gran Inquisidor Rouco Varela està encenent les fogueres inquisitorials per començar a cremar heretges de la sacrosanta idea de la “nación española” a partir del 21 de novembre. Beneiran al nou cabdill de les Espanyes per la gràcia de la caverna, don Mariano Rajoy, a qui Déu guardi molts anys (el més lluny de nosaltres que sigui possible), amen.

La Conferència Episcopal Espanyola ha fet públic un comunicat dirigit als catòlics practicants advertint-los de la “manipulació” per part de “pretensions separatistes o ideològiques”. Encara que els bisbes espanyols recorden “de nou que es reconeix la legitimitat moral dels nacionalismes o regionalismes que, per mètodes pacífics, desitgin una nova configuració de l'Estat espanyol” però afegeixen “que cal tutelar el bé comú de la nació espanyola en el seu conjunt, evitant els riscos de manipulació de la veritat històrica i de l'opinió pública per causa de pretensions separatistes o ideològiques de qualsevol tipus". Vol dir que l'Església catòlica espanyola considera que l'única veritat és la de la nació espanyola que ells defensen i que per això ells estan aquí, ells els guardians de les veritats inqüestionables sobre Espanya.

Aprofiten aquesta nota per carregar no només contra l'independentisme sinó també contra l'avortament, l'eutanàsia i els matrimonis homosexuals.

L'Església espanyola sempre s'ha considerat la dipositària de les essències pàtries espanyoles, quan parlen de “el bé comú de la nació espanyola” com si aquesta fos una qüestió teològica, un dogma de fe, i aquells que no creiem en aquestes falòrnies som considerats heretges mereixedors de la foguera de l'Inquisidor Rouco Varela.

Doncs si, soc un pecador: soc català i independentista, i no tinc cap intenció d'entonar un mea culpa.

Els bisbes espanyols com ciutadans que són que votin a qui els sembli però que no facin campanya per una determinada opció política que tots sabem i que ens estalviïn l'adoctrinament teologicopatriòtic. Aquesta Església espanyola encara creu que viu en èpoques en què era juntament amb l'exèrcit i la Falange un dels pilars de l'Estat, el llenguatge i les idees d'aquests bisbes són les mateixes que aquells predecessors seus que saludaven a la romana al “caudillo” sota pali beneït pels quatre costats. Aquests bisbes espanyols enyoren aquells temps.

En el punt 3 aquests bisbes diuen “no és cert que les disposicions legals siguin sempre morals i justes pel mer fet que emanin d'organismes políticament legítims”. I és clar, la moralitat o immoralitat d'una llei la decideixen els bisbes que s'atribueixen la facultat de “tutelar” Espanya i evitar que els “bons espanyolets” es desviïn del camí que els bisbes consideren el correcte.

En el punt 5 fan indicacions de com s'ha de legislar per “tutelar” els valors del matrimoni tradicional i evitar que això quedi al lliure albir de les persones. Beeeeee, beeeeee, beeeeeee. Aquests capellans s'han cregut seriosament el seu paper de pastors i creuen que el poble són ovelles.

El punt 7 indica que els joves han de ser educats de manera que puguin desenvolupar les seves capacitats i evitar imposicions ideològiques de l'Estat que “lesionin el dret dels pares a elegir l'educació filosòfica, moral i religiosa” dels fills. Si aquestes imposicions ideològiques, filosòfiques i religioses no són les de l'Església espanyola són dolentes i condemnables. Em sembla increïble que l'any 2011 l'Església encara parli de tutelar la gent i li digui a la gent a qui ha de votar, amb qui s'ha de casar o ficar-se al llit, com pot educar els seus fills o com s'ha de morir

Senyors bisbes, deixin d'organitzar i beneir croades nacionalcatòliques, si us plau.



Enllaç: Nota ante las elecciones generales de 2011




Rouco Varela y cierra España

La Iglesia española con el gran Inquisidor Rouco Varela está encendiendo las hogueras inquisitoriales para empezar a quemar herejes de la sacrosanta idea de la "nación española" a partir del 21 de noviembre. Bendecirán el nuevo caudillo de las Españas por la gracia de la caverna, don Mariano Rajoy, a quien Dios guarde muchos años (lo más lejos de nosotros que sea posible), amen.

La Conferencia Episcopal Española ha hecho público un comunicado dirigido a los católicos practicantes advirtiéndoles de la "manipulación" por parte de "pretensiones separatistas o ideológicas". Aunque los obispos españoles recuerdan "de nuevo que se reconoce la legitimidad moral de los nacionalismos o regionalismos que, por métodos pacíficos, deseen una nueva configuración del Estado español" pero añaden "a tutelar el bien común de la nación española en el su conjunto, evitando los riesgos de manipulación de la verdad histórica y de la opinión pública por causa de pretensiones separatistas o ideológicas de cualquier tipo ". Quiere decir que la Iglesia católica española considera que la única verdad es la de la nación española que ellos defienden y que por eso ellos están ahí, ellos los guardianes de las verdades incuestionables sobre España.

Aprovechan esta nota para cargar no sólo contra el independentismo sino también contra el aborto, la eutanasia y los matrimonios homosexuales.

La Iglesia española siempre se ha considerado la depositaria de las esencias patrias españolas, cuando hablan de "el bien común de la nación española" como si ésta fuera una cuestión teológica, un dogma de fe, y aquellos que no creemos en estas patrañas somos considerados herejes merecedores de la hoguera del Inquisidor Rouco Varela.

Pues sí, soy un pecador: soy catalán e independentista, y no tengo ninguna intención de entonar un mea culpa.

Los obispos españoles como ciudadanos que son que voten a quien les parezca pero que no hagan campaña por una determinada opción política que todos sabemos y que nos ahorren el adoctrinamiento teologicopatriòtic. Esta Iglesia española todavía cree que vive en épocas en que era junto con el ejército y la Falange uno de los pilares del Estado, el lenguaje y las ideas de estos obispos son las mismas que aquellos predecesores suyos que saludaban a la romana en "caudillo" bajo palio bendito por los cuatro costados. Estos obispos españoles añoran aquellos tiempos.

En el punto 3 estos obispos dicen "no es cierto que las disposiciones legales sean siempre morales y justas por el mero hecho de que emanen de organismos políticamente legítimos". Y claro, la moralidad o inmoralidad de una ley la deciden los obispos que se atribuyen la facultad de "tutelar" España y evitar que los "buenos españolitos" se desvíen del camino que los obispos consideran el correcto.

En el punto 5 hacen indicaciones de cómo se debe legislar para "tutelar" los valores del matrimonio tradicional y evitar que esto quede al libre albedrío de las personas. Beeeeee, beeeeee, beeeeeee. Estos sacerdotes han creído seriamente su papel de pastores y creen que el pueblo son ovejas.

El punto 7 indica que los jóvenes deben ser educados de manera que puedan desarrollar sus capacidades y evitar imposiciones ideológicas del Estado que "lesionen el derecho de los padres a elegir la educación filosófica, moral y religiosa" de los hijos. Si estas imposiciones ideológicas, filosóficas y religiosas no son las de la Iglesia española son malas y condenables. Me parece increíble que en el año 2011 la Iglesia todavía hable de tutelar la gente y le diga a la gente a la que debe votar, con quien se casó o meterse en la cama, como puede educar a sus hijos o como se ha de morir.

Señores obispos, dejen de organizar y bendecir cruzadas nacional-católicas, por favor.

4 comentaris:

Lobby ha dit...

Semble ser que l'església espanyola ha implantat un nou manament i és "la sagrada unitat espanyola".

Jaume C. i B. ha dit...

Fa temps que el defensen. El llenguatge dels bisbes no és gaire diferent del d'alguns clergues islàmics, en un anterior comunicat parlaven de reevangelitzar Espanya, cosa que a mi em posa els pèls de punta.

Lobby ha dit...

Han viscut sempre imposant les seves creences a la resta i ara veuen perdre poder en la caiguda de seguidors o fidels.
Els grups de dreta com el PP els fan costat per ser també gent que imposa la seva visió de les coses a la resta.
En resum, la democràcia no saben que és, i els destorba.

Jaume C. i B. ha dit...

Jo crec que haver perdut el poder que tenien sobre la societat espanyola els ha agafat amb el pas canviat, no assumeixen aquest fet. Cal dir que fa 150 anys encara l'Església encara era propietària de grans extensions de territoris i de la gent que hi vivia.