4 d’abr. 2009

Psicofonies FAESianes d'ultratomba




Aznar va ser president del govern espanyol durant vuit anys entre 1996 i 2004. El balanç de les seves legislatures va ser la catàstrofe ecològica del Prestige, la submissió a les polítiques de Bush enviant tropes a Iraq i tot va concloure amb una massacre un 11 de març de 2004. Només ha estat uns petits exemples. En la seva joventut va ser un furibund feixista defensor del retorn a l'ortodòxia d'aquella organització feixista que va servir de suport ideològic a la dictadura franquista. El seu pare i el seu avi van ser fidels col·laboradors del règim i van ocupar diversos càrrecs. fa uns 30 anys Aznar escrivia uns articles on deia el nom del porc de la feia poc estrenada Constitució espanyola i del naixent sistema autonòmic, així com de la democràcia. No gaires anys més tard era president d'una comunitat autònoma, Castella Lleó. Aliança Popular va refundar-se en Partit Popular i va escollir-lo a ell com a líder suprem. Va perdre unes eleccions malgrat fer una campanya molt dura, però l'any 1996 va guanyar-les. Dues legislatures seguides que van acabar abruptament amb un terrible atemptat, resposta d'uns islamistes a la política exterior de sotmetiment a la política exterior de George Bush. Aznar s'ha dedicat des d'aquell moment a fer d'àugur apocalíptic. Més aviat eren els seus desitjos. L'individu des que és expresident ha acabat de perdre la poca vergonya que pogués quedar-li si és que n'ha tingut mai. I aquell que a meitat dels anys 80 va ser president de Castella Lleó ara se'ns despenja amb unes declaracions fetes des de FAES dient que tots els problemes d'Espanya el tenen les autonomies. No és la primera vegada que ho diu, no és nou, i tampoc hi ha per fer-li gaire cas. Aznar malparlava de la Constitució i ara sembla que l'hagi redactat ell amb una ploma d'oca com un amanuense medieval. D'algú que sota la influència de l'etanol va començar a dir que a ell ningú li havia de prohibir circular a tota velocitat ni beure tant alcohol com li donés la gana tampoc hem de fer gaire cas, Que el líder d'un partit amb uns nivells galopants de corrupció, pocavergonya i un passat més tenebrós que una novel·la de Lovecraft escoltar com dóna les culpes a les autonomies - quan com ja he dit ell en va presidir una - dels mals del seu país és una mostra de la mena de personatge que és Aznar.Una plataforma ha aconseguit 22000 signatures per presentar una querella contra Aznar per ficar a Espanya en la guerra d'Iraq. Els querellants acusen a Aznar de ser responsable de totes les morts i la devastació d'aquella guerra. Consideren que l'enviament de tropes ordenat pel govern que presidia Aznar va fer-se al marge de la Constitució. Sospito que aquesta querella quedarà en no res com va succeir amb una querella presentada conta Aznar l'any 2004.
-----
Aznar fue presidente del gobierno español durante ocho años entre 1996 y 2004. El balance de sus legislaturas fue la catástrofe ecológica del Prestige, la sumisión a las políticas de Bush enviando tropas a Irak y todo concluyó con una masacre un 11 de marzo de 2004. Solo han sido unos pequeños ejemplos. En su juventud fue un furibundo fascista defensor del retorno a la ortodoxia de aquella organización fascista que sirvió de apoyo ideológico a la dictadura franquista. Su padre y su abuelo fueron fieles colaboradores del régimen y ocuparon varios cargos. Hace unos 30 años Aznar escribía unos artículos donde despotricaba de la acabada de estrenar Constitución española y del naciente sistema autonómico, así como de la democracia. No muchos años más tarde era presidente de una comunidad autónoma, Castilla León. Alianza Popular se refundó en Partido Popular y lo escogió a él como líder supremo. Perdió unas elecciones a pesar de hacer una campaña muy dura, pero el año 1996 ganó. Dos legislaturas seguidas que acabaron abruptamente con un terrible atentado, respuesta de unos islamistas a la política exterior de sometimiento a la política exterior de George Bush. Aznar se ha dedicado desde aquel momento a hacer de augur apocalíptico. Más bien eran sus deseos. El individuo desde que es expresidente ha acabado de perder la poca vergüenza que pudiese quedarle si es que nunca ha tenido. Y aquel que a mitad de los años 80 fue presidente de Castilla León ahora se nos descuelga con unas declaraciones hechas desde FAES diciendo que todos los problemas de España lo tienen las autonomías. No es la primera vez que lo dice, no es nuevo, y tampoco hay porqué hacerle mucho caso. Aznar despotricaba de la Constitución y ahora parece que la haya redactado él con una pluma de oca como un amanuense medieval. De alguien que bajo la influencia del etanol empezó a decir que a él nadie le debía prohibir circular a toda velocidad ni beber tanto alcohol como le diese la gana tampoco debemos hacer mucho caso, Que el líder de un partido con unos niveles galopantes de corrupción, falta de vergüenza y un pasado más tenebroso que una novela de Lovecraft escuchar como da las culpas a las autonomías - cuando como ya he dicho él presidió una - de los males de su país es una muestra de la calaña de personaje que es Aznar.Una plataforma ha conseguido 22000 signaturas por presentar una querella contra Aznar por meter en España en la guerra de Iraq. Los querellantes acusan a Aznar de ser responsable de todas las muertes y la devastación de aquella guerra. Consideran que el envío de tropas ordenado por el gobierno que presidía Aznar se hizo al margen de la Constitución. Sospecho que esta querella quedará en no nada como sucedió con una querella presentada contra Aznar el año 2004.

1 comentari:

Patric ha dit...

Entenc ara per què has col locat una imatge obscena per als que van participar en la reunió que va decidir o desembocar en la guerra de l'Iraq. Entenc ara que significa la submissió de Blair i Aznar a Bush i que tu estàs expressant aquesta opinió no com a representant d'una ideologia sinó com tu mateix.
No és que jo em quedi només en la imatge, entenc tot el que dius, però la imatge és bastant forta, primera vegada que veig una cosa com això, i he vist moltes coses, i no sóc una persona ingènua. Em crida l'atenció potser perquè no se'm passaria representar la submissió amb una imatge de connotació sexual. Però t'entenc. Encara que crec que no tothom ho entendria.